Druhý ročník tenisového turnaja Žufferer Cup sa uskutoční už o niekoľko dní

NETKY.SK • 12 Jún 2019, 12:50 • 2 min
Druhý ročník tenisového turnaja Žufferer Cup sa uskutoční už o niekoľko dní

BRATISLAVA - Už túto sobotu (15.6.) sa môžete tešiť na nezabudnuteľnú atmosféru, ktorá bude súčasťou turnaja v tenise známych osobností. Podujatie sa odohrá v prostredí tenisového klubu Pod Sokolice v Trenčíne.

slovakia

left justify in out

Tenisový turnaj štvorhier osobností z kultúrneho, športového a spoločenského života je športová udalosť, ktorá je zameraná hlavne na prepojenie našich úspešných osobností. V tomto prípade to budú hlavne hokejisti Dukly Trenčín a ich verní fanúšici.

 

 

Súčasťou programu nebude len samotný turnaj, ale aj autogramiáda hráčov a osobností zo Slovenska a Čiech či vystúpenie viacerých umelcov. Dôležitý je však charitatívny zmysel celej športovej akcie. Výťažok z turnaja sa organizátor rozhodol venovať na podporu športu pre deti zo slabších sociálnych pomerov.

 

 

Počas turnaja sa môžete tešiť na skvelé jedlo od spoločnosti Lavante Sky. Moderátorom celého podujatia bude známy Valér Ferko. O hudobnú produkciu sa postarajú dve krásne ukulelistky Ukitas Live z Trnavy.
 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies