Adam Ďurica zverejnil lyric VIDEO k piesni Zatancuj si so mnou

NETKY.SK • 8 Jún 2019, 08:14 • 2 min
Adam Ďurica zverejnil lyric VIDEO k piesni Zatancuj si so mnou

BRATISLAVA - Slovenský spevák Adam Ďurica zverejnil lyric video k piesni Zatancuj si so mnou.

slovakia

left justify in out

V novinke je možné vidieť okrem textu skladby aj ženu tancujúcu na rôznych miestach v prírode. "Niektoré skladby majú v sebe niečo zvláštne a príťažlivé a toto je jedna z nich. Keď sme ju hrali naživo na akustických koncertoch, ľudia na ňu perfektne reagovali a po koncerte mi ju často spomínali a pýtali sa, či k nej spravím aj videoklip a vtedy som o tom začal vážne premýšľať," uviedol interpret na margo skladby z albumu 30 (2018).

 


Muzikant sa už teší na jesenné koncerty, v rámci ktorých vystúpia aj František Jano, Peter Bič a Viktória Vargová z Peter Bič Project, Karmen Pál-Baláž či Marián Čekovský, na ktorého sa môžu fanúšikovia tešiť v Bratislave. "Na jarných koncertoch vznikla strašne dobrá partia a keď sme hrali posledný koncert, až nám bolo ľúto, že sa to celé končí. Vtedy som si povedal, že to vôbec skončiť nemusí, lebo je to len o tom, či v tom chceme pokračovať. A my chceme spolu hrať a strašne nás to baví, a preto bude aj Karmen aj Peťo s Viki aj na jesenných akustických koncertoch. Som naozaj rád, že pozvanie prijal aj Marián, ktorého považujem za úžasného hudobníka a skvelého človeka, s ktorým sa oplatí tráviť čas. Práve on obohatil moju skladbu Dávno si preč o nádherne piano. Veľmi sa naňho teším," povedal Ďurica.

Adam Ďurica sa narodil 1. novembra 1987 v Nitre. Do povedomia verejnosti sa dostal v roku 2004 vďaka účasti v speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar. Stihol už koncertovať s interpretmi ako IMT Smile, Desmod či Komajota. Na konte má nahrávky Cukor a Soľ (2006), Dávno zomrel Rock 'n' Roll (2011), Mandolína (2015), z ktorého pochádza aj hit Neľutujem, Spolu (2016) a menovanú novinku 30 (2018).

Adam Ďurica a hostia – akustické koncerty / jeseň:
24. októbra - Brno, Radost Concert Hall
25. októbra - Senica, MsKS
26. októbra - Žiar nad Hronom, Hlavná sála MsKC
27. októbra - Košice, Kino Slovan - Historická radnica
28. októbra - Poprad, Dom kultúry
29. októbra - Rožňava, Mestské divadlo Actores
30. októbra - Vranov nad Topľou, MsDK
6. októbra - Bratislava, Ateliér Babylon
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies