Jakub Forgács Regióny Rôzne

Parádne divadlo na nebi nad Očovou. Sily si zmerajú tí najrýchlejší parašutisti

Návštevníkov čaká bohatý program vo vzduchu i na zemi. Vstup na podujatie je navyše zdarma!

Ilustračný obrázok k článku Parádne divadlo na nebi nad Očovou. Sily si zmerajú tí najrýchlejší parašutisti
30
Galéria
Zdroj: TASR

Deň plný adrenalínu, zážitkov a vzrušenia je opäť tu. Už po štvrtýkrát si na letisku v Očovej zmerajú sily tí najrýchlejší parašutisti Slovenska a blízkych krajín. V sobotu 27. júla sa tu od 9:00 budú konať Majstrovstvá Slovenska v pilotovaní padákov 2019. Vstup na podujatie je zdarma. Informovali o tom organizátori podujatia v oficiálnej facebookovej udalosti.

Návštevníkov čaká bohatý sprievodný program vo vzduchu i na zemi. Okrem súťažných zoskokov a letových ukážok lietadiel Aeroklubu Očová uvidíte aj leteckú akrobatickú show lietadla JAK 52, legendárnych Očovských Bačov, vzdušné sólo majstrovstvo na vetroni, obľúbené vystúpenia leteckých modelárov. Svoje presné oko vám predstavia reprezentanti Slovenska v zoskokoch na presnosť pristátia a nevšedný pohľad bude aj na parašutistickú ukážku letu v tracksuitoch s dymovnicami.

Malých návštevníkov čaká množstvo detských pozemných atrakcií, interaktívne hry a jeden špeciálny hosť. Tento rok bude novinkou obľúbená hasičská penová párty.

V areáli sa môžete občerstviť vo foodtruckoch (hamburger, hranolky, párance, podpecníky, trdelník, zmrzlina, kávička a množstvo iných dobrôt…) a rovnako aj osviežiť pivom.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť aj zábery z minulého ročníka tohto podujatia!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Majstrovstvá Slovenska v pilotovaní padákov
30
Galéria
Zdroj: R. Ujlaky, R. Beneš, T. Náther
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM