Bezpečné a útulné hniezdo do postieľky

Pred príchodom bábätka myslite doma na každý detail! Dôležitým a veľmi vzácnym bude pre vás spánok. A to rovnako pre bábätko aj rodičov. Zvážte preto kúpu multifunkčného hniezda pre bábätko, ktoré nie je žiadnym módnym výstrelkom len na jednu sezónu!

Hniezda do postieľky zlepšujú pohodlie a bezpečnosť počas spánku. Sú výbornou pomôckou na cestovanie. Dajú sa použiť aj ako príručné tašky. Nájde sa v nich veľa miesta pre každú fľaštičku, cumlík či obrúsky… Slúžia aj ako bezpečnostný pás na zaistenie sedenia v stoličke. Hniezda do postieľky sa navrhujú nielen v atraktívnych farbách a detských motívoch, ale aj v tých najlepších tkaninách zo 100% bavlny.

Po bokoch musia byť vzdušné, ľahké a nenáročné na uskladnenie či premiestňovanie. Najčastejšie budú umiestnené v detskej postieľke, no tie lepšie modely vám umožnia aj bezpečné uloženie v manželskej posteli. To je dôkazom, že príjemne a bezpečne sa vyspia rodičia a aj ich malé zlatíčko!

Nie sú len dekoráciou, ale výbornou prevenciou správneho polohovania a dýchania

Disponujú ergonomickým tvarom, ktorým sa má zvýšiť poloha hlavičky. Tým sa zlepšuje trávenie, cirkulácia krvi a dýchanie. Nevyvíjajú nadmerný tlak, a tak sa minimalizuje aj riziko vzniku plochej hlavičky. Bábätko sa v hniezde ukladá otočené na chrbát. Zabraňuje sa pretočeniu na bok alebo bruško. Znižuje sa tak riziko syndrómu náhleho úmrtia.

Cestujte, prebaľujte a tešte sa zo svojho drobca

Hniezdo do postieľky vás takto zbaví strachu o svoje dieťatko, ktoré ste len pred chvíľou uložili spať. Jednoduchšie sa tak sústredíte na iné činnosti. Budete si istí, že v hniezde je vášmu drobcovi perfektne. Perfektne a jednoducho sa s bábätkom pripravíte aj na dlhšie cesty. Nemusíte premiestňovať veľkú cestovnú postieľku, ani sa informovať, kde sú priestory vybavené prebaľovacím pultom. To všetko vám zabezpečí malé “hniezdočko“.

Foto: pixabay.com