Na príprave verzie spolupracoval individualizačný tím Mulliner s krajčírstvom Huntsman. Bentazga Businessman má unikátny interiér s mnohými prvkami charakteristickými pre značku Huntsman. Rovnaká značka pomohla aj s vytvorením verzie Sportsman.

V oboch prípadoch je v interiéri použitá károvaná látka známa pre odevnú značku. Verzia Sportsman je zameraná na lov na vidieku, pričom károvaná látka je na dverách pasažiera a vodiča. Ku červenému laku karosérie nakombinovali dizajnéri modrý interiér a bledé drevené obklady.

Bentley Bentayga Huntsman - dverové výplne majú vlastný štýl Zdroj: Bentley

Verzia Businessman je skôr temná, pretože využíva mnoho čiernych prvkov. Károvaný poťah je znova na výplniach dverí, ale aj na vaku na zadnej časti predných sedadiel. Obklady interiéru sú z karbónu.

V prípade, že by pracovná poľovačka bola únavná, môžu účastníci využiť aj šachový set. Je umiestnený v zásuvke pokrytej znova opakujúcim sa povrchom Huntsman. Oba kusy z tejto série sú v ponuke v showroome Jack Barclay. Ku autu je ako bonus sako, ktoré bude odovzdané pri preberaní vozidla.

Motoricky sa nič nemení a obe verzie budú mať vrchol z ponuky, prepĺňaný motor s usporiadaním W12.

Bentley Bentayga Huntsman - šachový set nie je štandardom nikde inde Zdroj: Bentley