O živote sa zvykne hovoriť ako o učiteľovi života. V dnešnej dobe je jeho kolegom aj „trh“, pretože práve ten veľmi prísne diktuje a poukazuje na potrebu vzdelávania.

Potreba postgraduálneho vzdelávania je v dnešnej dobe trendom, ktorému sa nejde vyhnúť. Z každej strany sa na nás valia útoky robotizácie. Vôkol seba čoraz viac pozorujeme, že nám niekto naznačuje, že sme nahraditeľní. Je tomu naozaj tak? Necháme sa ozaj presvedčiť o tom, že takýmto tempom prídeme o prácu, príjem a slušný spôsob života, ktorý je dnes tak veľmi dôležitý.

Súčasná situácia na trhu práce volá po odborníkoch a špecialistoch. Pravé takí sa vraj nemusia báť toho, že ich niekto nahradí, pretože kariérne nad nich niet nikoho, kto by ich nahradil. Na to, aby mala spoločnosť tých správnych odborníkov potrebuje investovať. Na to, aby ste sa vy stali odborníkom musíte investovať tiež. Pýtate sa kam investovať? Do vzdelania! Vzdelania a MBA titulu, ktorý je teraz tak veľmi žiadaný. Investícia do svojho rozvoja je práve taká investícia, ktorá má v budúcnosti ten najlepší návratný potenciál.

Moderná škola European School of Business & Management (ESBM), ponúka možnosť vzdelávania sa a ponúka študovať prestížne štúdium MBA, ktorý vzbudzuje stále čoraz väčší záujem. Pestrá paleta obsahuje možnosť výberu až z 19-tich špecializovaných MBA programov. ESBM je jednou z popredných a moderných vzdelávacích inštitúcií, ktorá svojím študentom ponúka možnosť štúdia aj online. Prostredníctvom e-learningu a interaktívnych seminárov, pod taktovkou fundovaných lektorov z praxe, ktorí sú ozajstnými špecialistami vo svojich odboroch.

Semináre sa konajú iba v sobotu a to 4 krát počas štúdia, takže študent má svoju časovú réžiu plynule pod kontrolou. E-learningový portál ponúka študentovi informácie o prednáškach, študijné materiály, harmonogramy prednášok, videá a dokonca aj online knižnicu od spoločnosti GRADA úplne zadarmo. V modernej študentskej sekcií môže študent pohodlne online odovzdávať práce, komunikovať s lektormi a kolegami či dokonca študijným oddelením. Študovať MBA môžete vďaka ESBM v pokoji z pohodlia svojho domova. Prihlášku je možné si podať kedykoľvek počas roka.

Pridanou hodnotou ESBM je, že organizuje pre svojich študentov odborné workshopy, na ktoré pozýva expertov a odborníkov v danej problematike, ktoré sú veľmi prínosné a posúvajú svojich študentov na vyššiu úroveň od konkurencie. S bezkonkurenčne najlepšou cenou na trhu patrí ESBM medzi špičku vzdelávacích inštitúcií zameraných na manažérske štúdium MBA.

O tom, že MBA sa oplatí študovať a že je to výhodnou a rentabilnou investíciou svedčia aj referencie študentov, medzi ktorých patria vrcholoví manažéri a kvalifikovaní ľudia z terciárneho a kvarciárneho sektora hospodárstva.

Svet je dynamická hojdačka, ktorá však má svoje pravidlá. To čo platí dnes, nemusí nutne platiť aj zajtra. To, že dnes máme prácu ešte neznamená, že ju budeme mať aj o týždeň, mesiac či rok. Trendy veľmi silno útočia ako na spoločnosť, tak aj na trh práce. Je potrebné držať krok s dobou. Ale ako?

Odpoveďou je postgraduálne vzdelávanie, pod záštitou European School of Business & Management (ESBM), ktorá ponúka možnosť kariérneho rozvoja, postupu a finančného prilepšenia, každému, kto chce zabezpečiť slušný a dobrý život sebe aj svojej rodine.

Viac o štúdiu MBA nájdete na webe ESBM.