Je jasné, že aj tie najuveriteľnejšie dohady sú stále len dohady až do reálneho predstavenia zariadenia. Čo je zatiaľ fakt? Dátum predstavenia. Galaxy Note 10 má premiéru 7. augusta v Brooklyne.

Druhým faktom by mali byť uniknuté oficiálne zábery novinky, hoci zrniečko nedôvery si zachovať môžeme. Ak sú pravdivé, odhaľujú niekoľko prekvapujúcich zmien.

Galaxy Note 10 bude mať ešte miniatúrnejšie rámčeky okolo 6,28-palcového Amoled displeja. Isto si každý všimol prednú kameru, ktorá je vo výreze. Ale nie v rohu, ako u predošlých Samsung modelov, ale v strede. Súmernosť mobilom svedčí.

Druhou nevšednosťou je, že na pravej hrane nie je viditeľné žiadne hardvérové tlačidlo. Je možné, že sa presunulo na opačnú stranu a Samsung na vyvolanie asistenta Bixby použije iné možnosti. Ale to nie je veľmi pravdepodobné, nakoľko je to pre neho dôležitá, hoci používateľmi stále zatracovaná funkcia. Evidentne chýbajúca samostatná čítačka odtlačkov prstov je jasný znak, že Samsung pokračuje v jej implementácii do displeja.

Galaxy Note 10 v plnej kráse. Mesiac pred premiérou unikli oficiálne fotografie

Zdroj: Techradar

Začínajú sa šíriť dohady aj o tom, že Samsung prvýkrát predstaví 

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa