Denník N

Čo sa dá čakať od Pohody 2019?

Foto N - Vladimír Šimíček
Foto N – Vladimír Šimíček

Na trenčianskom letisku sa bude oslavovať sloboda, spomínať na tragické udalosti a príde aj prezidentka Zuzana Čaputová. Tentoraz využijete viac pršiplášť než opaľovací krém.

Dnes to opäť vypukne. O 14.00 sa už tradične otvoria brány areálu najväčšieho festivalu na Slovensku, ktorý potrvá do nedele. Už teraz sa dá takmer s istotou povedať niekoľko vecí. Vypredané sú lístky aj parkovacie miesta, v piatok a najmä v sobotu sa očakáva zhoršenie počasia a o Pohode sa bude opäť diskutovať nielen kvôli hudbe.

Čo je vypredané

Lístky boli vypredané už minulý týždeň, v utorok sa vypredalo aj parkovanie. Kto si nestihol kúpiť miesto, auto už v areáli nechať nemôže – musí využiť kyvadlovku, taxíky alebo prísť na festival pešo. Už sa vypredali aj miesta v špeciálnych vlakoch, ktoré pôjdu do Trenčína z Bratislavy aj z Košíc, ale železnice ešte na poslednú chvíľu pridali vo vagónoch z oboch smerov ďalších päťdesiat miest.

Kyvadlová doprava z trenčianskej železničnej a  autobusovej stanice na letisko už funguje od dnešného rána, premáva 24 hodín denne. Jedna cesta autobusom stojí jedno euro.

Mať vypredané ešte pred akciou je snom každého organizátora. Pre Pohodu má táto správa špeciálnu príchuť, pretože

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Festival Pohoda

Kultúra

Teraz najčítanejšie