Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1511 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26136
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15797)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10339)
Hodnotenie: (6 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (25)  [Verzia pre tlač] Tlač

Contec enduro a rally víkend

 Zdieľať

Pridané: 10.07.2019 Autor: Landal
Čitatelia: 5358 [Šport - Rally]

Posledný prázdninový víkend, v termíne 30.-31.08.2019, sa uskutočnia dve podujatia, ktoré spolu vytvoria Contec enduro a rally víkend. Pôjde o piaty ročník navigačného preteku Contec rally a druhý ročník endurového preteku Kľačanský čelendž.

Seriál článkov - Rally Cup 2019:

Základné atribúty podujatia

Zázemie poskytne overený penzión Alfa v obci Pinciná pri Lučenci. Vo štvrtok 29.08. je voľno, a preto predpokladáme, že sa môžeme zísť už tento večer (kto môže si berie na piatok dovolenku). Budú nás tu opatrovať od štvrtka až do nedele.

Contec vikend logo spojene
Contec enduro a rally víkend

Na štvrtok (29.08.) bude pripravený krátky orientačný prológ, skôr ako zábava pre prítomných, než ako povinnosť, Kto tento prológ absolvuje, určí sa tým jeho štartové poradie pre ďalšie dni. Kto ho neabsolvuje, ide do poradia za účastníkov prológu.

Celendz logo
Kľačanský čelendž

V piatok (30.08.) prebehne na trati vo Fiľakovských Kľačanoch samostatný pretek Kľačanský čelendž tak, ako ho poznáte z minulého roku. O vzniku tohto preteku si môžete prečítať v tomto článku, a o tom ako to celé dopadlo zase tu. Bude Vás čakať pretek jednotlivcou, pretek dvojíc, a ak bude záujem tak aj "bycigľa pretek". Pretek jednotlivcov bude koncipovaný ako cca 2 x 2 hod., pretek dvojíc ako 2 hod., a bycigľa pretek ako jedno kolo na CC trati bez rozdielu tried s penalizáciou pre bicykle s prehadzovačkou.

Rally Cup 2019 - seriál Rally pretekov pre motorky 600ccm+
Rally Cup 2019 - seriál Rally pretekov pre motorky 600ccm+

Počas akcie bude v Kľačnoch k dispozícii WC, pitná voda a bude zabezpečená občerstvovacia stanica v blízkom penzióne Zlatka. Pracujeme na výraznom rozšírení doteraz jazdenej trate a všetko vyzerá sľubne.

Charakter "čelendžu" chceme zachovať presne v duchu minulého roku. Ohlasy na akciu boli výborné, bola to dobrá zábava a preto info čerpajte z dvoch vyššie označných článkov z minulého roka.

Štartovné zostáva 40,- Eur. Jazdec si sám určí, kolkých pretekov sa v rámci čelendžu zúčastní. Do Rally Cup 2019 sa započítavajú výsledky preteku jednotlivcov.

Contec rally logo
Contec XL rally

V sobotu (31.08.) nás čaká klasická Contec rally ako ju poznáte z posledných rokov. Charakter bude veľmi podobný roku 2018, avšak pokúsime sa vynechať SS-ky na okruhoch a zapojiť len navigačné SS. Tých by malo byť min. 5 a je snaha, aby celý pretek mal 180-200 km a z toho aby polovica bola meraná. O podmienkach akcie z roku 2018 sa dočítaš tu a o tom, ako to dopadlo zasa tu.

Všetko podstatné zostane zachované, štartovné zostáva 95,- Eur. Pretek bude samostatne hodnotený a zarátavaný do Rally Cup 2019.

Špecifiká Contec enduro a rally víkend-u

Organíizátorsky uprednostňujeme registráciu na celú akciu. Preto:
- jazdci na oba preteky majú štartovné Čelendž 35 Eur a Contec 90 eur, tj. zľava 10 Eur.
- registrácia je počas prvých 3 dní prednostná pre jazdcov registrovaných na oba preteky.

Ako bude prebiehať registrácia

Registráciu spustíme v stredu 17.07. o 08:00 ráno tu na Motoride samostatným článkom. V registračnom formulári budú klasické kolonky, a okrem toho jedna nová, kde budú možnosti: a) Čelendž + Contec b) Čelendž c) Contec.
Jazdci, ktorí sa zaregistrujú pre možnosř "a)" majú poradie dané registráciou (po zaplatení', jazdci ktorí sa zaregistrujú len na jednu za akcií idú do poradia. Po 3 dňoch registrácie skončí "prednostné právo" pre full registrovaných, a jazdcami registrovanými len pre jednotlivé preteky doplníme súpisku pre každý pretek až do maximálneho počtu 70 jazdcov.

Platba štartovného

Jazdci, ktorí sa registrujú pre oba preteky majú 2 dni od registrácie na úhradu štartovného. Je to už vyskúšaný systém, že registrácia je platná až úhradou štartovného. Jazdci, ktorí sa registrujú len pre jednotlivý pretek budú hradiť štartovné na základe zaslaného mailu, ktorý im zašleme po uplynutí 3-dňovej "prednostnej lehoty".

Ako vnímame Contec enduro a rally víkend

Pôjde o posledné podujatie (vlastne podujatia) v rámci Rally Cup 2019. Prebehne tu zároveň vyhlásenie výsledkov za celý seriál. Počas predĺženého víkendu absolvujeme dva celkom rôzne súťažné dni. Chceme vytvoriť podmienky na maximálny pôžitok z off-road jazdy a možnosť "vyjazdiť sa do sýta".

Maratóncov, ktorí odjazdia všetky súťaže počas víkendu, rozhodne osobitne odmeníme.

Takéto podujatie v reálnej krajine a v reálny spoločenských podmienkach sa dá síce pekne plánovať, ale vyhradzujeme si právo zmien. Poznáme však Vaše očakávania a máme bohaté skúsenosti. To by malo samo o sebe stačiť pre Vaše uistenie, že urobíme "naše naj".

Tešíme sa na Vás!
Bodorovič a Laňďal

Pridané: 10.07.2019 Autor: Landal Zdieľať

Seriál článkov - Rally Cup 2019:

Súvisiace články:

Ďalšie články tohto autora:

Hodnotenie: (6 hodnotení) Diskusia Diskusia k článku (25)  [Verzia pre tlač] Tlač

Galéria ku článku:

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Tričko Motoride.sk

Tričko a šiltovka pre všetkých priaznivcov servera MotoRide...
Zasielanie tovaru obnovené!

Tričko

Šiltovka motoride.sk.
Šiltovka

Vtip

Pridal:
Dzešec učinkoh šľivovici na hlopoh :...
1.- Perše poldeci : - prestaňe ci šmerdzec zos papuľi ...
2.- Druhe poldeci :- prestaňu ce ozjabac nohi ...
3.- Trece poldeci :- prestaňe ce boľec bruh ...
4.- Štrvarte poldeci :- prestaňu še ci kľepac ruki ...
5.- Piate poldeci :- prestaňu ci ciskac boganče ...
6.- Šeste poldeci :- prestaňeš še mračic ...
7.- Šedzme poldeci :- začňeš špivac ...
8.- Osme poldeci :- začňeš mladnuc....
9.- Dzevjate poldeci :- začňu še ci pačic druhe ženi ...
10.- Dzešate poldeci :- začňe še ci pačic Tvoja manželka ..

Ďalšie vtipy »