19.04.2024, meniny má
10. júla 2019

Podujatie pre všetkých milovníkov piva. Druhý ročník Pivnej špacírky v Seredi sa bude konať už tento mesiac

reklama

Slovensko sa jednoznačne radí medzi krajiny pivárov a vyrába sa tu hneď niekoľko druhov pív svetových značiek. Pokiaľ ide o vychutnávanie si dobrého piva, určite ani Seredčania nie sú výnimkou. Ak ste teda fanúšikmi piva či ľahkej mestskej turistiky, alebo len máte radi zaujímavé akcie, potom je Pivná špacírka presne pre vás.

Druhý ročník Pivnej špacírky

Občianske združenie ROD SK už po druhýkrát organizuje pivno-turistickú špacírku po seredských podnikoch. Tento rok sa špacírka uskutoční 27. júla 2019 od 9:00 hod. a vstup je dobrovoľný. Okrem prechádzky po našom meste čaká na účastníkov niekoľko zastávok v miestnych podnikoch a samozrejme dobré pivo. Na záver špacírky nebude chýbať ani hudobný program v podaní niekoľkých lokálnych kapiel.

Aby ste prišli správne vymódení, už teraz si môžete objednať aj tematické tričká s potlačou tohtoročnej Pivnej špacírky. Predaj prebieha do 12. 7. 2019 na facebookovom podujatí Pivnej špacírky. Pre viac informácií môžete členov občianskeho združenia osloviť na ich FB stránke, ktorú nájdete na tomto odkaze.

Zdroj: FB Občianske združenie – ROD SK

reklama

Trasa po seredských podnikoch

Špacírka bude začínať aj končiť v Campingu Sereď. Medzitým budú zastávky v desiatich ďalších seredských podnikoch, a to: Forrest Pub, Bar Da Vinči, Mlynárska záhrada Kamenáč, Pizzeria AB na letnej terase, Oldtimer café, Balls pub, Bar Fontána, Športclub, Café Bar Kafečko a Bar Ivov dvor.

Záverečný hudobný program

Po návrate do Campingu sa o 17:00 hod. začne hudobný program, o ktorý sa postará päť lokálnych kapiel. Ako prvá so svojou rockovou šou vystúpi štvorčlenná kapela Four Faces z Hoste. Ďalej sa predstaví domáca inštrumentálna kapela Fu Si On, ktorá so sebou prinesie instrumental fusion. Zahrať na Pivnú špacírku príde aj bratislavská punk/ska-punk kapela Rumaska a elektronická funk metalová kapela SiC z Cífera. Večer zakončí opäť domáca seredská kapela Odin’s ravens, pri ktorej sa môžete tešiť na kombináciu pagan/folku a poriadneho death metalu.

Zdroj: FB Občianske združenie – ROD SK

Zdroj: FB Občianske združenie – ROD SK

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: FB event: Pivná Špacírka
Zdieľať na Facebooku