Sexi účes za 5 minút

0

S novým radom Paul Mitchell® Invisiblewear®

V dnešnom svete krásy bez filtra nie je nič žiadanejšie, ako byť nenútene cool. Je to ten strapatý účes, do ktorého si budete chcieť siahnuť – každodenná nedbalá elegancia.

Paul Mitchell® Invisiblewear® je kompletný rad vlasovej starostlivosti a stylingových produktov, ktoré podporujú krásu nedokonalosti a umožňujú byť veľmi ľahko chic. Je to taký malý podvod – oslobodenie od každodennej zložitej rutiny.

Už nikdy stuhnuté alebo prestylingované účesy. Invisiblewear® obsahuje láskavec, ktorý zjemňuje vlasy a dodáva im textúru a objem. Výsledkom sú uvoľnené, živé účesy, ktoré môžete nosiť každý deň.

Ten, ktorý vás naučí kráľovná všetkých výčesov, Diana Kratochvílová z Red salónu vás bude určite baviť. Nie je len otázka festivalov a dovoleniek, aj keď tam ho využijete asi najradšej. Je tak jednoduchý, ale pritom sexi, že ho oceníte aj počas pracovného týždňa alebo pri romantickej večeri.

  1. krok
    Aby vlasy získali požadovanú textúru, umyte ich Shampoo & Conditioner z radu Invisiblewear®. Táto dvojka vám zaručí, že vaše vlasy sa budú do účesu lepšie spracovávať.

    Do vlhkých vlasov naneste Invisiblewear® Memory Shaper, zapleťte ich do dvoch vrkočov a choďte spať, alebo na párty. Keď ich zase rozpletiete, či už ráno alebo za dva dni, budete mať pripravenú textúru a nepotrebujete žiadnu kulmu!
  1. krok
    Keď budete chcieť vrkôčiky vymeniť za iný účes, môžete sa do toho pustiť. Rozpleťte ich, dajte na ne poriadnu dávku Invisiblewear® Undone Texture Hairspray a rozdeľte ich hocijako a bez hrebeňa na 4 sekcie

3. krok
Uchopte do rúk dve horné sekcie a jednoducho na nich urobte uzol. Pokiaľ máte vlasy dlhé, urobte pokojne dva. Vezmite vlásenky a upevnite uzly tak, aby držali. Použite toľko vláseniek, koľko cítite, že je potrebné podľa hustoty vašich vlasov. Ak túžite po pevnejšom efekte, použite hrebienky. To isté zopakujte s dolnými sekciami.
Konce vlasov upevnite ďalšími vlásenkami podľa vlastného vkusu a pocitu.

4. krok
Už to skoro je! Použite púder Invisiblewear® Pump Me Up – vďaka aplikačnej tryske bude jeho aplikácia rozkošou! Namiesto laku sa používa preto, že chcete, aby vaše vlasy zostali v pohybe a nevadilo im, keď si do nich siahnete alebo vám niekde vypadne prameň.

Invisiblewear® Shampoo
Textúra a objem
VLASTNOSTI
Čistí a pripravuje vlasy, vytvára perfektný základ pre nenútené, nedbalé účesy.
PȎSOBENIE
Dodáva objem, textúru a život mdlým vlasom.
BONUS
Obsahuje láskavec, ktorý zmäkčuje pramene a zlepšuje tak ich ovládateľnosť.

vegánsky, farbostály, bez parabénov, orechov a lepku

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.