Parndorf prináša rakúsky mobilný park kidsMANIA: Čo ťa tam čaká?

Parndorf prináša rakúsky mobilný park kidsMANIA: Čo ťa tam čaká?

Vydajte sa z obývačky do sveta zábavy v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf už 19. a 20. júla. Centrum je pripravené na prázdniny s atraktívnym programom pre celú rodinu a najväčším mobilným zábavným parkom – kidsMANIA. Detské atrakcie vás pozývajú na hry a pohyb a Petit Bateau, Kids around, Tommy Hilfiger Kids, Crocs a mnoho ďalších obchodov ponúka aj lákavé zľavy. Nesmiete si nechať ujsť návštevu nového obchodu so spoločenskými hrami Ravensburger. V približne 160 obchodoch so širokým mixom značiek a zľavami po celý rok až do mínus 70 percent je veľa čo objavovať. Nielen deti, ale aj športovo ladení rodičia si nájdu nové kúsky v predajniach Under Armour, Nike, Columbia, New Balance, Peak Performance a ďalších.

kidsMANIA bude mať v Rakúsku viacero zastávok, pričom jedna z lokácii bude aj McArthurGlen Designer Outlet Parndorf. Na celý víkend sa centrum premení na veľký zábavný park. Početné zábavné a dobrodružné atrakcie vytvoria perfektné podmienky na vychutnanie si bezstarostného dňa.

  • Aj surfovanie je povolené – v Surfrodeo si aj tí najmenší môžu otestovať svoju rovnováhu.
  • Kto chce byť astronautom? Žiadny problém s Aerotrim, najodvážnejší podstúpia výcvik astronautov v stave beztiaže.
  • Malí športovci hor sa na Aqua Zorbing! Tu sa deti môžu prechádzať po vode v obrovských nafukovacích loptách bez toho, aby sa namočili.
  • Nenechajte si ujsť aj ďalšie atrakcie ako Nintendo, obrovskú šmykľavku, sloní parkúr a veľa iných!
  • Aj v Dinolande na deti čakajú vzrušujúce aktivity – od maľovania tváre až po hry. O tých najmenších sa starajú profesionálni animátori, aby rodičia mohli pokojne nakupovať

Pozri aj: Inšpirácia: Ako sa obliecť do práce, keď nosíš plus-size?

kidsMANIA v Parndorfe

Zdroj: Designer Outlet Parndorf

Otváracie hodiny centra kidsMANIA v Designer Outlet Parndorf:

  • 19. júl: 11 – 19 hod.
  • 20. júl: 10 – 18 hod.

Najmenší hostia sa zabavia na divadelných predstaveniach, interaktívnych atrakciách a nafukovadlách. Žiadne známky nudy! Najlepšia časť: Deň môže byť dokonale kombinovaný s nákupmi, takže rodičia aj malí návštevníci sa naozaj zabavia. Dobrá nálada je nevyhnutná! Ochutnajte aj miestne špeciality, ako sú mrazené jogurty, vafle, popcorn, cukrovú vatu či ponuku Streetfoodov Veganista, Speedy Potato alebo Charly Fresh.

Skvelá kombinácia: Play & Shop v novom obchode Ravensburger

Príďte sa pozrieť do úplne novej predajne Ravensburger, ktorá otvorila svoje brány v Designer Outlete 19. júna. Ravensburger prezentuje svoju škálu hier, kníh a hádaniek tak rôznorodým spôsobom, ako sú rôzne záujmy detí. Stačí sa len poobzerať a nechať sa inšpirovať veľkým sortimentom!

"Sme veľmi radi, že sa kidsMANIA zastaví v Designer Outlet Parndorf počas ich turné a ponúkne skvelý program pre celú rodinu." Tento skvelý program čaká na návštevníkov už 19. a 20. júla. Každý si pri návšteve centra nájde to svoje: rodičia sa potešia nákupom a deti zábave na atrakciách,“ povedal Mario Schwann, riaditeľ McArthurGlen Designer Outlet Parndorf.

Zaujme ťa: Módna inšpirácia na leto od celebrít: Ktoré trendy sú dominantné?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní