Jesennej výzdobe pristane drevo

Leto už sa nám asi nevráti a tak sa s väčším či menším nadšením vítame s jeseňou. Kvitnúce letničky za oknami strieda jesenná výzdoba z tekvíc, hroznových listov a ihličia. Na vianočnú výzdobu je ešte skoro, ale za oknami a na terasách nejakú okrasu mať chceme. Prírodné aranžmán podporí drevo.

Plastové kvetináče sú praktické a dobre sa s nimi manipuluje, ich vzhľad však nijako uhrančivý nie je a dokáže celú výzdobu úplne zničiť. Naopak, keď ich schováte do drevených debničiek, máte istotu, že vaša práca neprišla navnivoč a navyše veľmi dobre vyzerá. Mať za oknom výzdobu chceme, či už bývame v paneláku, bytovke alebo rodinnom dome. Skrátka, urobiť si to okolo seba krajšie je tak ľudská prirodzenosť a kombináciou prírodných materiálov si uľahčíme prácu.

Jesenné aranžmá ale nemusíme chystať len za okná na parapety, využiť môžeme tiež priestor pri vstupných dverách, balkóny, terasy alebo schodisko. Veľkým a rozľahlým priestorom terás pristane výrazné aranžmá väčších rozmerov, ktoré pritiahne pozornosť a terasu oživia. Vhodnou nádobou sú tak masívne hrantíky, u ktorých sa vďaka ich váhe a rozmerom nepredpokladá častá manipulácia alebo prenášanie. Naopak ich obsah môžete meniť podľa ročného obdobia, nadchádzajúcich sviatkov a udalostí alebo len tak pre radosť.

Drevo samo o sebe je krásny materiál, ktorého sa radi dotýkame aj sa na neho pozeráme. Dobre si rozumie v kombinácii s ďalšími prírodnými materiálmi a tak môžete oživiť aj zapadnutý kúsok záhrady alebo ozvláštniť priestor pri vchodových dverách. Drevené kvetináče, hrantíky, kade a mnoho ďalších vecí nielen pre jesennú výzdobu nájdete na www.vladeko.cz a s dekoráciami vám pomôže príroda. Vetvičky šípok, klasy obilia, okrasné tekvice a listy hroznového vína, slama, opadané farebné lístie i jablká sú skvelým základom pre jesennú výzdobu. A až príde čas, jednoducho obsah truhlíkov vymeňte za ihličie a vianočné dekorácie.

Sex Cam

You must be logged in to post a comment Login