ZN.SK
Pes v núduzi Rakuten VIBER

Pes v núdzi spustil na Viberi novú komunitu: Chcú viac pomáhať a vzdelávať

Občianske združenie Pes v núdzi spustil v spolupráci s Viberom inovatívny projekt – online komunitu pre všetkých milovníkov psov.

Občianske združenie Pes v núdzi spustil v spolupráci s Viberom inovatívny projekt – online komunitu pre všetkých milovníkov psov.

Pes v núduzi Rakuten VIBER

Organizácia Pes v núdzi už viac ako desať rokov poskytuje pomoc a prostredie na resocializáciu opusteným a zatúlaným psíkom. Vďaka Viberu, jednému z globálnych komunikačných lídrov, sa o novinkách z ich útulku dozvie verejnosť opäť o niečo jednoduchšie – prostredníctvom Viber Komunity Pes v núdzi. Tá pomôže útulkáčom rozšíriť povedomie o ich aktivitách a byť v kontakte s ďalšími milovníkmi psíkov online. Pridať sa môže každý, komu osud štvornohých miláčikov nie je ľahostajný.

Útulkáčov podporil aj samotný Viber. V spolupráci s občianským združením uviedli balíček nálepiek v slovenčine, ktorý si môžu používatelia stiahnuť a vyjadriť tak útulkáčom podporu.

Komunita podporovateľov a fanúšikov

Pes v núduzi Rakuten VIBERKomunita Pes v núdzi poskytuje zaujímavé tipy, rady či videá s cieľom edukovať verejnosť. Ponúka tiež obsah pripravený odborníkmi z oblasti a influencermi o tom, ako sa starať o psíkov a vytvoriť im bezpečné zázemie. Dozviete sa tiež, ktorý psík aktuálne hľadá domov alebo potrebuje pomoc. Zoznámite sa s dobrovoľníkmi, ktorí sa o štvornohých miláčikov denno-denne starajú. Každý člen komunity sa tiež môže zapojiť do diskusie a prostredníctvom ankiet vyjadriť svoj názor na pálčivé témy či četovať s ďalšími psími „rodičmi“. Hoci je pomoc zatúlaným a opusteným psíkom vážna a náročná misia, v komunite nájdete aj zábavný obsah – vtipné videá a GIFy zo života štvornohých miláčikov.

Stiahnite si samolepky Zo života psa a podporte útulkáčov

„Úprimne sa tešíme, že sa nám v spolupráci s OZ Pes v núdzi podarilo spustiť takýto krásny projekt. Veríme, že sa stretne s priateľským prijatím slovenskej verejnosti. Vďaka technologickým možnostiam, ktoré Viber ponúka, môžeme dopomôcť rozšíriť podobné posolstvá do celého sveta. Našou misiou je poskytovať používateľom priestor, kde môžu slobodne a s vášňou bojovať za správne veci, a tým pozitívne ovplyvňovať celú spoločnosť,“ uviedla Zarena Kancheva, marketingová a PR riaditeľka Rakuten Viber pre strednú a východnú Európu.

Romi Klimeková, spoluzakladateľka Pes v núdzi, dodáva: „Naša organizácia sa zameriava na pomoc a záchranu opustených a zatúlaných psov, ktorým poskytujeme starostlivosť a útočisko, kým im nájdeme nových milujúcich adoptívnych rodičov. Tiež sa snažíme vzdelávať a informovať verejnosť o správnom zaobchádzaní so psíkmi a ďalších pálčivých témach. Vďaka tomuto inovatívnemu partnerstvu s Viberom môžeme zdieľať informácie o psíkoch čakajúcich na adopciu a novinky o našich projektoch ešte jednoduchšie a prakticky okamžite – prostredníctvom aplikácie. Je skvelé, že takýto svetový hráč na komunikačnom trhu ponúkol podporu slovenským milovníkom psov.

Pridajte sa do oficiálnej Viber Komunity Viber Slovakia a dozviete sa o všetkych novinkách od Viberu ako prvý.

O OZ Pes v núdzi:

Pes v núdzi je jedným z najväčších útulkov na Slovensku. Za 10 rokov svojej doterajšej existencie zachránili viac ako 1700 psov a mnohým ďalším pomohli. Momentálne pod záštitou tohto občianskeho združenia čaká priblžne 15 psíkov na svoju novú rodinu.

O spoločnosti Rakuten Viber:

Rakuten Viber spája ľudí. Nezáleží na tom, kto ste, kde ste alebo odkiaľ ste. Užite si komunikáciu s blízkymi, videohovory, skupinové konverzácie alebo sa zapojte do diskusie so svojimi obľúbenými značkami či celebritami. Spoľahnite sa na bezpečný a slobodný priestor na zdieľanie zážitkov a emócií pre globálnu používateľskú základňu pod záštitou Viber.

Rakuten Viber je súčasťou Rakuten Inc., svetového lídra v oblasti e-commerce a finančných služieb. Je oficiálnym komunikačným kanálom FC Barcelona a oficiálnou aplikáciou na zasielanie správ a telefonovanie pre Golden State Warriors.

Pridajte sa k Viberu a užite si svetový zážitok z komunikácie.

Zaujímajú vás ďalšie informácie o Rakuten Viber? Nájdete ich tu brand center.

Mohlo by zaujímať tiež:

Tlačové správy

Tlačové správy a články našich partnerov, partnerských portálov a organizácií. Nahliadnite do noviniek rôznych služieb, príprav podujatí a noviniek v komerčnej sfére. Aj Vaša zaujímavosť, činnosť, alebo výrobok, môže byť v článku. Napíšte nám.



Inzercia

Inzercia

Online kníhkupectvo BUX.sk

Sleduj nás na sieťach

Nájdete nás na Facebooku aj Youtube

Zatvoriť reklamu
Zatvoriť reklamu