Dizajnová obývačka – podlahová krytina, ktorá vás nesklame

Hľadáte vhodnú podlahovú krytinu do obývačky, ktorá má nielen praktické vlastnosti, ale je tiež vhodná po dizajnovej stránke. Podlahy sú dlhodobou investíciou, preto by mali spĺňať vaše požiadavky. A do domácnosti si cestu nachádza vďaka širokému výberu dekorov práve vinyl.

Ak hľadáte podlahový kúsok, ktorý sa dizajnovo vyrovná napríklad dreveným podlahám, ale bude tiež cenovo dostupnejší, vinyl je tou správnou voľbou.

 

Aké má vinyl vlastnosti?

Praktické vlastnosti

Podlaha je ako rozmerovo stála, tak prispôsobivá. Vinylová podlaha má tiež nízky tepelný odpor a nerobí jej problém prepúšťať teplo. Ak premýšľate o podlahovom kúrení, vinyl je vhodným materiálom.

Jednoduchý na údržbu

Vinylové podlahy sú vode odolné a hodia sa aj do vlhších priestoroch. Syntetický materiál je tiež veľmi nekomplikovaný na údržbu. Nemusíte mať strach, že sa poškodí vysávaním alebo umývaním. Podlahy sú vhodné vďaka antistatickým a antialergickým vlastnostiam aj pre alergikov. Navyše sú tiež teplé aj príjemné na dotyk.

Ekologický variant

Ak hľadáte recyklovateľnú alternatívu, práve ste ju našli. Hoci sa vyrába chemicky, jeho možná recyklácia znižuje negatívny dopad na životné prostredie.

 

Tip na záver: Vdýchnite obývačke nový život pomocou farieb

Farby sú neodmysliteľnou súčasťou každého interiéru. Rozjasňujú ho a dodávajú mu zvláštnosť. Niektoré domácnosti uprednostňujú steny biele, majitelia si to ale vynahradia na šialených dekoráciách a zaujímavom nábytku. Iné zas uprednostňujú extravagantnejšie farby na stenách, zatiaľ čo dekorácie sú miernejšie. Vyskúšať môžete aj kombinácie, kedy budú farebné len dve alebo jedna stena.

Farebná súhra je dôležitá z estetického hľadiska. Farby ale tiež vplývajú aj na našu náladu. Slnečná žltá nám do života vnesie pozitívnu energiu, oranžová povzbudzuje kreativitu, modrá upokojuje, červena rozvášňuje a zelená sa nesie v harmonickom a šťastnom duchu.

Sex Cam

You must be logged in to post a comment Login