Ako som spoznala Payot

19:45

Teraz v lete si o niečo intenzívnejšie uvedomujem potrebu hydratovať pleť. Je nielen smädná, ale aj unavená. Nielen kvôli prebdeným nociam, kedy sa kvôli horúčave iba prehadzujem na posteli a sledujem hviezdy. Tekutiny treba doplniť omnoho viac a ak sa tak nestane, na tvári to hneď vidno. Spolieham sa nielen na silu kvalitných krémov a výnimočných hydratačných sér, ale aj masiek. Práve masky sú mojimi vernými spoločníkmi v každom ročnom období. Čistiace mením za hydratačné a vyhladzujúce, ktoré mi v tomto počasí preukážu veľkú službu. Naposledy som si vybrala prekásnu masku od zvučnej značky Payot, s ktorou som doposiaľ nemala tú česť. 

Payot Techni Liss Peeling Mask


 Techni Liss Peeling Mask

Vyhladzujúca peelingová maska pre ženy zloženie

Vyhladzujúca peelingová maska pre ženy

Payot

Payot Techni Liss Peeling Mask si ma získala v okamihu, ako som ju vybaila zo žiarivej striebornej krabičky. Je v nádhernej modrej tube, ktorá je kráľovskej modrej farby. Takej, ktorú zbožňujem. Šaty aj šperky tejto farby sú jedny z najkrajších, aké mám a kupujem si nové. Je ozdobou poličky napriek tomu, že je celkom jednoduchá. Jednoducho dokonalá. Má 50 ml a je maličká, šikovná aj do kufra na výlet alebo dovolenku. A rozhodne je produktom, ktorý so sebou ťahať chcem.

Maska je krémová, biela a dobre sa nanáša ako prstami, tak aj štetcom. Ide to celkom ľahko a rýchlo, lebo sa jedná o hladkú masu bez akýchkoľvek čiastočiek, ktorú postačí rozotrieť v tenučkej vrstve. Vonia sladko a celkom pekne. Vôňa nie je veľmi intenzívna ani rušivá a po nanesení ju je chvíľku cítiť. Mne to vyhovuje, lebo milujem voňavú kozmetiku. 

Vyhladzujúca maska obsahuje samé maškrty, aby bola pleť dokonale jemná:
  • má 9%-nú koncentráciu AHA kyselín, odstraňuje odumreté bunky a vyhladzuje pokožku. Prispieva tak k vyžehleniu vrások. AHA kyseliny pôsobia ako peeling, pomáhajú hĺbkovému čisteniu pokožky tým, že ju zbavujú zrohovateľých buniek. 
  • Liss Process komplex pôsobí na celý proces tvorby vrások pre hladkú a znovu vyplnenú pokožku.
  • diamantový prášok, ktorý vyhladzuje vrásky a rozjasňuje pleť
Najskôr si tvár dokonale vyčistím, aby boli póry čisté. Následne aplikujem masku na tvár a krk. Odsledujem si tak 10 minút,   kedy si čítam alebo len tak ležím. Dá sa ľahko zotrieť mušelínovým obrúskom a vlažnou vodou. A výsledky sú ohromujúce.

V prvom rade je pleť úplne vyhladená. Linky aj vrásky sa stratia a pleť žiari. Doslova. Je čistá a krásna, ako po výdatnom spánku. Na dotyk je dokonale jemná ako detská prdelka. Je to radosť pohladkať :) Vtedy ani nepotrebujem make up, lebo tvár je proste dokonalo čistá a žiarivá. Teraz v lete je to skvelý bonus. Je to jednoznačne jedna z najlepších masiek, aké som mala. Myslím, že na to, že sme sa ešte len zoznámili, si Payot ukradol kúsok môjho kozmetického srdca. 

Plusy:
  • krásny modrý obal
  • malé balenie šikovné do kabelky
  • biela krémová, ľahko sa nanáša
  • pekne sladko vonia
  • stačí 10 minút a pleť je ako vymenená
  • krásne vyhladzuje linky a vrásky, hydratuje, rozžiaruje pleť, ktorá je úplne jemná a hladká
Mínusy:
  • nenašla som
Masku nájdete za necelých 15 eur v eshope Elnino.

Poznáte značku Payot? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe