Originálny darček si zaslúži spoľahlivo doručiť

Na našich stránkach ste si vybrali tip na zaujímavý darček, ktorý dokážete vyrobiť celkom jednoducho vlastnými rukami. Kamarátku potešíte naozaj peknou šatkou z obnoseného trička, mamičke urobí radosť aróma difuzér s jej obľúbenou vôňou a ocka stopercentne prekvapíte netradičným darčekom zo starých vinylových platní.

Radi by ste darček poslali niekomu, kto sa ale zrovna zdržiava v zahraničí a zvažujete, ktorej prepravnej spoločnosti ho zveríte? Poradíme vám, ako si vybrať správne a za čo najlepšiu cenu.

Domáce cukrovinky k darčeku nebaľte

Posielať potraviny totiž zvyčajne nie je dovolené, rovnako tak nie je dobrý nápad posielať fľašu vína alebo krabičku cigár. Konkrétny zoznam vecí, ktoré sa nesmú prepravovať, nájdete prehľadne napríklad na stránkach služby Balík do zahraničia.

Nepodceňte balenie

Dajte si zvlášť záležať na tom, ako darček zabalíte. Ak dávate svoj výrobok do darčekovej krabičky, vyplňte voľný priestor vo vnútri vatou, igelitom alebo darčekovým papierom. Darčekovú krabičku potom vložte do tej prepravnej kartónovej, ktorú po zabalení ešte raz starostlivo omotajte igelitovou fóliou. Fólia je dôležitá, krabička totiž môže pri prekladaní z vozidla do skladu počas chvíle premoknúť. Ako správne zabaliť aj rôzne ďalšie predmety, to sa dozviete tu.

Na cene záleží…

Rôzne prepravné spoločnosti ponúkajú rôzne ceny, najjednoduchšie bude vybrať tú spoločnosť, ktorá združuje hneď niekoľko medzinárodných firiem. Vďaka väčšiemu objemu zákaziek, ktoré im zadávajú, ponúka potrebné spoločnosť Balík do zahraničia svojim zákazníkom naozaj výhodné ceny. Snáď každá prepravná spoločnosť ponúka na svojich stránkach šikovnú kalkulačku na výpočet ceny prepravy, zadajte do nej tie najpresnejšie parametre týkajúce sa rozmeru, váhy a adresy dodania a hneď viete, na koľko vás to celé vyjde.

Na lehote dodania tiež

Každému sa niekedy stalo, že si na narodeniny blízkeho človeka spomenul až na poslednú chvíľu. V tejto situácii ide naraz cena stranou a najdôležitejšie je hlavne dodanie darčeka včas. Prepravné službu teda vyberajte nie podľa ceny, ale podľa garantovanej doby doručenia zásielky.

Náš tip: Pridajte do balenia k darčeku vlastnoručne vyrobené papierové srdiečko. Akonáhle obdarovaný balíček otvorí, bude mu hneď jasné, že mu posiela radosť niekto veľmi blízky.

ZDIEĽAJ NA:

Zapojte sa do diskusie. Vaše názory sú vítane!

komentárov