Free songs
Home / Tipy & triky / Rozlúčku so starým rokom by ste mali plánovať už teraz

Rozlúčku so starým rokom by ste mali plánovať už teraz

Aj keď sa väčšina z vás ešte len pripravuje na letné prázdniny a dovolenky, pomaly by ste mali uvažovať aj o oslave závere tohto roka. Viacerí z vás Silvester a Nový rok trávite mimo domova. Chcete si predsa oddýchnuť a načerpať novú energiu ďaleko od všetkých povinností.

Ak chcete zažiť nezabudnuteľnú rozlúčku so starým rokom, odporúčame vám zaobstarať si hlavne toto. 

Rezervácia ubytovania 

Môže sa stať, že vo viacerých lokalitách na Slovensku už teraz nezoženiete žiadne súce ubytovanie, ale v iných môžete. Spravte si prieskum v lokalitách, ktoré vás najviac lákajú a vyberte si ubytovanie, ktoré sa nachádza v takej oblasti, kde je zabezpečený ohňostroj. Bez tejto parády by záver roka nebol záverom roka. Nad rezerváciou ubytovania ale neváhajte, pretože ľahko vám ju môže niekto iný vyfúknuť.

Najväčší problém vám budú robiť rodinný príslušníci, resp. kamaráti, ktorí nevedia vopred, či im zamestnávateľ dá dovolenku na tento termín. Pri rezervácii počítajte s tým, že sa tieto osoby nemusia zúčastniť tejto akcie. 

Zabezpečte si vlastnú pyrotechniku 

Ak si náhodou chcete vytvoriť vlastný ohňostroj, poobzerajte sa po kvalitnej pyrotechnike. Odporúčame kupovať už teraz, nakoľko práve obchody s kvalitnou zábavnou pyrotechnikou majú teraz výrazné zľavy. Do Silvestra vám táto pyrotechnika bez problémov vydrží. Netreba však zabudnúť, kde ju odložíte, aby sa nestalo, že si ju na oslavu posledného dňa roka nevezmete.

Pri manipulovaní so zábavnou pyrotechnikou buďte maximálne opatrný a vždy rešpektujte pokyny uvedené na konkrétnej pyrotechnike. 

Doprava 

Okrem rezervácie ubytovania a zabezpečenia vlastnej pyrotechniky nezabudnite na to, že z daného miesta, ktoré ste si rezervovali, budete musieť aj nejako odísť. Vyberajte si preto miesta, ktoré sú spojené s vašim domovom vlakovými alebo autobusovými spojmi a ak aj nie, je potrebné zajednať si odvoz.

Scroll To Top