Kapsuly s kofeínom - super vynález

18:44

Collistar patrí k mojim obľúbeným značkám. Zbožňujem najmä telovú kozmetiku, ktorá sa o pokožku stará znamenite. Vyskúšala som aj náplasti alebo formujúce krémy a rozdiely bolo pri pravidelnom používaní naozaj vidno. Aj keď má v hľadáčiku nejakú pleťovú, zasa som sa rozhodla rozšíriť svoje obzory o zaujímavé telové sérum. Celulitída je strašiakom mnohých žien a hoci nebolí, len veľmi nerady sa na ňu pozeráme. Pomôže cvičenie a zdravá životspráva, no za roky nie úplne márneho boja sa mi osvedčila aj kozmetika. 

Collistar Special Perfect Body kofeínové kapsuly proti celulitíde


Collistar Special Perfect Body kofeínové kapsuly proti celulitíde  zloženie

Collistar Special Perfect Body

kofeínové kapsuly proti celulitíde

 Special Perfect Body kofeínové kapsuly proti celulitíde

Collistar Special Perfect Body kofeínové kapsuly proti celulitíde vyzerali krásne už na obrázku. Rýchlo som očami prebehla popis a hneď som vedela, že ich musím vyskúšať. Priťahovali ma ako magnet a nevedela som sa dočkať okamihu, kedy mi prídu domov. Chcela som si dokúpiť aj obľúbené chladivé mlieko, ale nakoniec som dala prednosť novinkám.

V milej a nenápadnej krabičke sa ukrýva krásny sklený pohár. Je z tmavého skla a zdobí ho kovový vrchnáčik. Dojem z neho bol vynikajúci a ozdobil poličku. Vo vnútri je 14 zelených kapsúl, ktoré vyzerajú ako veľké slzy. Sú mäkké želatínové a ľahko z nich dostanete von všetko sérum. Obsah chránia pred vzduchom a nečistotami až do chvíle, kým sa nerozhodnete použiť ich.


Prečo sú podľa výrobcu jedinečné? Collistar využíva silu čistých a koncentrovaných zložiek – kofeínu a escínu. Kofeín je v kozmetike na celulitídu veľmi obľúbený a nie je to prvý raz, čo sa mihol v zložení mojej kozmetiky. Je efektívny pri rozkladaní tukových zhlukov a ich následnom redukovaní. Escín je zmes výťažkov z pagaštanu konského. Zlepšuje mikrocirkuláciu, chráni a posilňuje kapiláry, znižuje ich priepustnosť. Kapsuly môžete používať samé alebo v kombinácii s ďalšími prípravkami Collistar (prípadne inej značky) proti celulitíde pre extra silný účinok. 

Pred každým použitím jednoducho odstrihnete vrchnú časť kapsule a vytlačíte von sérum. Má bohatú olejovo gélovú konzistenciu. Neskutočne krásne vonia. Nie je to vyslovene vôňa kávy, ale je  kávová a večer sa na ňu nesmierne teším. Aj keď na prvý pohľad vyzerá mastné, vôbec také  nie je a do pokožky sa vsiakne rýchlo bez mastného alebo lepkavého filmu. Po pár minútach sa môžem spokojne obliecť a nebojím sa, že by som si zašpinila pyžamo. 

Už po prvom použití je pokožka neuveriteľne jemná. Úplne vyhladená a hladká ako satén. Takýto intenzívny pocit som asi pri žiadnom kréme nemala a patrične si ho užívam. To bolo cítiť a vidieť hneď. Každým ďalším dňom bola žiarivejšia a pružnejšia. Čo sa týka prejavov celulitídy, tak po prvom balení môžem povedať, že pokožka je na pohľad krajšia. Je na vás, či miniete jednu alebo dve kapsuly na použitie.  Rozhodne ale jedno balenie nestačí a potrebné je pravidelné ošetrovanie, veľa vody, málo cukru a veľa zeleniny. Je to jeden z najlepších kúskov proti celulitíde, aký som mala. Najlepší je zatiaľ chladivý gél tejto istej značky. Ale tento mu šliape poriadne na päty. 

Plusy:
  • veľmi pekné sklené balenie
  • želatínové kapsuly dobre chránia ich obsah
  • krásna vôňa kávy
  • príjemná olejovo gélová konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne bez mastného a lepkavého filmu
  • pokožku nádherne zjemňuje a spevňuje
  • celulitídu zmierňuje a pokožka krajšie vyzerá - je ale potrebná pravidelná starostlivosť
Mínusy:
  • nenašla som
Tento malý poklad nájdete v eshope Notino.

Máte obľúbený kúsok tejto značky? :)




You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe