Kvalitný reťazový zdvihák a kladkostroj – uľahčite si prácu!

Kvalitný reťazový zdvihák a kladkostroj – uľahčite si prácu!

- in Zaujímavosti
544
Komentáre vypnuté na Kvalitný reťazový zdvihák a kladkostroj – uľahčite si prácu!

Vykonávate činnosti v oblasti stavieb a priemyslu, ktoré vyžadujú zdvíhanie ťažkých predmetov? Reťazový zdvihák a kladkostroj sú jednoduché zariadenia, ktoré vám výrazne uľahčia prácu!

Kladkostroj je mimoriadne jednoduchý vynález, ktorý však zásadným spôsobom uľahčí prácu. Práve objav kladkostroja umožnil vytvoriť najväčšie a najznámejšie stavby sveta v dobách, kedy žiadne žeriavy a iné motorizované zariadenia neexistovali. Svoje uplatnenie nájde aj v dnešnej dobe. Problémom je, že dnešné firmy sú častokrát zaslepené rôznymi modernými riešeniami a na jednoduchý kladkostroj ani nepomyslia. Áno, prácu dnes uľahčujú rôzne žeriavy, hydraulicky dvíhané plošiny či výťahy. Tie sú však drahé, zbytočne veľké a neefektívne. Ich činnosti dokážu reťazové zdviháky a kladkostroje väčšinou plnohodnotne nahradiť, za zlomok nákladov. Moderné kladkostroje sú naviac dimenzované na vysoké hmotnosti, poriadia si tak aj s tými najnáročnejšími úlohami na stavbách či v priemysle.

Nekompromisná odolnosť

Ak sa rozhodnete kupovať kladkostroj alebo reťazový zdvihák, dôležité je dbať na kvalitu. Predsa len, reťazové zdviháky a kladkostroje nie sú tak veľmi finančne náročnými položkami, aby vám investícia do kvality spravila veľký škrt cez rozpočet. Čím všetkým sa kvalitné zdviháky a kladkostroje vyznačujú? V prvom rade je to nosnosť. Maximálna nosnosť menších a lacnejších kladkostrojov končí na 250, prípadne 750 kilogramov, naopak, veľké a robustné reťazové zdviháky zvládnu uniesť až 10 ton! To už je skutočne slušná hodnota. Podstatné sú aj samotné materiály, z ktorých sú tieto zariadenia vyrobené. Kvalitné kladkostroje sú vyrobené z tých najkvalitnejších a najodolnejších zliatin, či už ich samotná kovová konštrukcia, háky alebo reťaz. Zliatiny sú odolné aj voči poveternostným vplyvom a korózii. Dôležité sú aj presné ložiská s dlhou životnosťou, ktoré sa starajú o bezproblémovú a hladkú prevádzku. Kladkostroje a reťazové zdviháky je možné naviac vybaviť aj praktickou poistkou proti preťaženiu. Kvalitné kladkostroje a reťazové zdviháky vyrába firma YALE, nájdete ich v ponuke spoločnosti Spojak.

You may also like

Ako chrániť podvozok auta pred koróziou

Podvozok auta je najviac vystavený riziku korózie. Kvôli