Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
22.06.2019 02:10

Cesta rozprávkovým lesom s podtitulom Piráti zo Skotne


Pozvánka na podujatie - plagát (MsÚ Prievidza


Mesto Prievidza v spolupráci s Kultúrnym a spoločenským strediskom v Prievidzi vás pozývajú už na šiesty ročník obľúbeného podujatia, ktoré je určené pre deti a rodiny pod názvom Cesta rozprávkovým lesom.


Nielen prievidzské rodiny, ale aj hostí zo širokého okolia pozývamev nedeľu 30. júna 2019 do krásneho prostredia Mariánskeho vŕšku v Prievidzi.

Podujatie, ktorého podtitul znie „Piráti zo Skotne“ sa začne o 14.00 h vstupom z Dlhej ulice, oproti potravinám FRESH (park Skotňa).

Počas Cesty rozprávkovým lesom čaká na deti stretnutie s rozprávkovými bytosťami a maskotmi. Po jeho absolvovaní bude pre všetkých účastníkov pripravený bohatý kultúrny program na Čarovnej lúke. Program na pódiu sa začne o 15.00 h a zabávať vás bude Chodúľové divadlo s rozprávkou Pirátska Odysea, Jančiči s pesničkovou show a Divadlo pri kolkárni s rozprávkou Hľadanie pirátskeho pokladu. 

Čarovná lúka bude plná atrakcií, tento rok v téme pirátov. Deti budú bojovať o ostrov s „ozajstnými“ pirátmi, objavia tajomnú legendu o pirátoch, v tvorivých dielňach si vyrobia pirátsku výzbroj, pre pirátov pripravia olovrant, hlavičky si potrápia v pirátskom hlavolame.

Za každé stanovište budú deti odmenené pečiatkou do Rozprávkového cestovného pasu a za plný počet si môžu vybrať sladkú odmenu alebo hračku v Maškrtnom dome. 

A aby toho nebolo málo, tešiť sa môžete na šaša a balóniky, maľovanie na tvár, trblietavé pirátske tetovanie,  nafukovacie atrakcie v pirátskej téme a popcorn a cukrovú vatu neobmedzene a zadarmo.

Všetky atrakcie sú zadarmo! Pripravené budú aj stánky s občerstvením.Vstupné: Deti a dospelí 1,00 € alebo kultúrny poukaz sa bude vyberať pri vchode na Dlhej ulici, oproti potravinám FRESH (park Skotňa) alebo pri vchode od Domu smútku.

Zmena programu VYHRADENÁ! V prípade dažďa sa podujatie presúva na 5.7.2019.

Autor: (MsÚ Prievidza, Michal Ďureje)


komentáre
SHOW ALL
podobné
21.11.2016
Nový vodný prvok na námestí ponesie meno Fontána pod lipami
Novovybudovaný vodný prvok na Námestí slobody v centre Prievidze ponesie meno Fontána pod lipami. Názov vybrala verejnosť v hlasovaní, od ľudí dostal spomedzi troch návrhov najviac hlasov. Informoval o tom hovorca mesta Prievidza Michal Ďureje.
viac
30.03.2017
Vďaka skanzenu sklo vo Valaskej Belej nevychladlo
Poháre, okná či rôzne darčekové predmety – sklo je dnes už bežnou súčasťou nášho života. Rozmýšľali ste však niekedy nad tým, ako ho v minulosti vyrábali naši predkovia? Odpoveď môžete nájsť v obci Valaská Belá v okrese Prievidza.
viac
16.10.2017
Prestížne ocenenie CE.ZA.AR 2017 aj pre projekt z Prievidze
Obnova časti námestia v Prievidzi s vodným prvkom získala cenu verejnosti CE.ZA.AR 2017. V hlasovaní získala najviac hlasov zo všetkých nominácií.
viac
30.12.2017
Park pred úradom práce v Prievidzi zrevitalizujú za asi 200 000 eur
Park pred úradom práce v Prievidzi sa budúci rok dočká obnovy. Na revitalizáciu priestranstva so zeleňou, súsoším sv. Cyrila a Metoda či fontánou vyčlenila samospráva Prievidze financie v budúcoročnom rozpočte.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %