Free songs
Home / Tipy & triky / Oceľové haly pre vaše podnikanie
Oceľové haly pre vaše podnikanie

Oceľové haly pre vaše podnikanie

Podnikáte? Potrebujete väčšie priestory na uskladnenie materiálu alebo techniky? Hľadáte niečo cenovo dostupnejšie? Potom bude pre vás oceľová hala to pravé orechové.

Na čo všetko sa dá využiť oceľová hala? 

Montované oceľové haly majú v dnešnej dobe naozaj pestrú škálu využitia. Možno ich využiť prakticky na čokoľvek. Ocenia ich napríklad výrobné závody, prevádzkovatelia skladov, kancelárií, hypermarketov / supermarketov alebo športové zariadenia.

Dajú sa využiť tiež ako sklad na uskladnenie rôzneho materiálu, výrobná hala, predajná hala, jazdecká hala, kryté parkovisko alebo ako zastrešený priestor pre iné využitie. Uplatnenie nachádzajú v poľnohospodárstve, potravinárstve, leteckom priemysle, chovateľstve atď.

Dôvody pre oceľovú halu 

Veľkou výhodou montovanej oceľovej haly je jej výhodná cena oproti klasickej budove, ktorá je pri obstarávaní oveľa drahšia.

Odolnosť materiálu 

Ďalšou výhodou montovaných hál vyrobených z ocele je ich vysoká odolnosť. Odolajú nepriaznivým vonkajším podmienkam aj kalamitám spôsobeným človekom. Sú odolné voči hrdzi, termitom, hnilobe i ohňu.

Takmer bezúdržbová stavba 

Akonáhle bude oceľová hala skonštruovaná, vyžaduje veľmi málo, aby sa udržiavala v bezproblémovom chode aj po ďalšie roky. Nemusíte sa o ňu takmer vôbec starať. Odporúčame ale raz za čas jej pravidelnú kontrolu a v prípade výskytu okamžitú opravu menších závad.

Ďalšie výhody oceľových hál:

  • ide o jednoduchú, účelnú, ľahkú a samonosnú stavbu,
  • ponúkajú všestrannosť, spoľahlivosť, kvalitu a dlhú životnosť,
  • k dispozícii sú rôzne tvary a rozmery haly podľa požiadaviek klienta,
  • rýchla výstavba a priaznivá cena,
  • mnoho farebných odtieňov a dizajnov.

Ako vybrať oceľovú halu? 

Oceľové konštrukcie sú veľmi univerzálne stavby a dajú sa prispôsobiť takmer všetkým požiadavkám. Ak vyberáte oceľovú halu pre svoje podnikanie, je dôležité si najprv uvedomiť, na čo bude hala slúžiť.

Vďaka ujasneniu účelu využitia potom nasleduje výber vhodných rozmerov a dôležitú úlohu zohráva tiež veľkosť priestorov, ktoré máte k dispozícii. Keďže haly sú veľké stavby, nevyhnete sa stavebnému povoleniu.

Montovaná hala na mieru? 

Ak potrebujete poradiť, odporúčame sa obrátiť na firmu Ocelové konstrukce, ktorá sa výrobou oceľových hál zaoberá. Ku všetkým projektom pristupujú individuálne, prispôsobujú sa rozpočtu a navrhujú vždy najlepšie možné riešenie za dojednanú cenu.

Scroll To Top