Bozky s kolegom! Aniston mala jasnú požiadavku. Toto musel pre ňu urobiť!

Vo filmovej novinke Murder Mystery z produkcie Netflixu spojili scenáristi znovu herečku Jennifer Anistonovú s kolegom Adamom Sandlerom. Tentoraz však mala ženská hviezda podmienku pri nakrúcaní ľúbostných momentov.

18.06.2019 00:00
debata
zväčšiť Adam Sandler a Jennifer Aniston na premiére... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Adam Sandler a Jennifer Aniston Adam Sandler a Jennifer Aniston na premiére krimi komédie "Murder Mystery" v Los Angeles.

Ako prezradil pre médiá samotný Sandler, jeho kolegyňa stvárňujúca vo filme jeho manželku, mu poslala odkaz pred nakrúcaním scén bozkov. „Najprv mi poslala správu. Tak máme deväť dní do nakrúcania bozkávacej scény,“ objasnil Sandler. „Priprav sa na to,“ dodala vraj Aniston vo svojej esemeske kolegovi.

Pri tom však nezostalo. Päťdesiatročná herečka údajne inštruovala svojho o dva roky staršieho kolegu, aby si začal pár dní pred nakrúcaním olejovať fúzy a strnisko. Strnisko je tak jemnejšie a neškriabe na tvári. „Áno, skrátka odo mňa chcela, aby som mal krásnu, jemnú bradu,“ skonštatoval s humorom Sandler.

Herec však tiež prezradil, že celú scénu sledovala jeho manželka Jackie a dokonca aj obe deti. „Keď sme sa pobozkali, jediná divná časť prišla zboku. Moja žena začala kričať ‚viac, drsnejšie, pobozkaj ju poriadne‘,“ opísal situáciu. Podľa Sandlera má celá rodina herečku veľmi rada a tak ho podporovali, aby sa viac snažil.

Vo filme si okrem ústrednej dvojice zahral napríklad aj herec Luke Evans, herečka Gemma Arterton či Luis Gerardo Méndez.

Jennifer Anniston  na premiére krimi komédie...
 Adam Sandler a Jennifer Aniston na premiére...
+6 Jennifer Aniston na premiére krimi komédie...
debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #Jennifer Aniston #brada #olej #žiadosť #Adam Sandler

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....