Figúra ako z reklamy! Krásna Rosie vystavila telo v plavkách na Capri

Hoci modelingu sa venuje už len príležitostne, stále patrí medzi najpríťažlivejšie britské krásky s ukážkovou formou. Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley ju predviedla aj na Instagrame.

18.06.2019 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A place in the sun ☀️

Príspevok, ktorý zdieľa Rosie HW (@rosiehw),

Tridsaťdvaročná blondínka trávila uplynulé dni na dovolenke na Capri, kde nemohol chýbať ani jej životný partner Jason Statham a syn Jack. Dvojica si užívala rodinné chvíle, ale krásna Rosie stihla potešiť aj svojih fanúšikov zvodnými momentkami v plážovej garderóbe.

Na Instagrame zverejnila Rosie hneď niekoľko sexy momentiek z talianskej dovolenky. Medzi prvými sa tam objavil záber modelky v smotanových jednodielnych plavkách, ktoré doplnila slnečnými okuliarmi.

O tom, že jej figúra je skutočne vo forme, však presvedčili ešte viac zábery v čiernych dvojdielnych plavkách. V nich si Britka zapózovala na nafukovacom člne s výhľadom na nádherný morský horizont. „Viva Italia,“ napísala iba stručne k záberu.

V minulosti patrila Rosie Huntington-Whiteley do zostavy najlepšie platených modeliek sveta a medzi tváre značky Victoria's Secret. Posledné mesiace sa však sústreďuje viac na rodinu a v rámci profesie si vyberá len najexkluzívnejšie ponuky, prípade také, ktoré ju vraj oslovujú osobne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Boating @hunza.g #gifted

Príspevok, ktorý zdieľa Rosie HW (@rosiehw),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Telo #modelka #plavky #sexy #Rosie Huntigton-Whiteley

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...