Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdy seriálu Priatelia po rokoch: Pohľad na Phoebe vás poriadne prekvapí!

Krásky zo seriálu Priatelia kedysi. Zobraziť galériu (8)
Krásky zo seriálu Priatelia kedysi. (Zdroj: Warner Bros Pictures)

LOS ANGELES - Kamošky nielen pred kamerami! Seriál Priatelia sa tešil mimoriadnej obľube. A zdá sa, že herečkám Jennifer Aniston (50), Courteney Cox (55) a Lise Kudrow (55) priniesol nielen slávnu a slušný zárobok, ale aj pevné priateľstvo. Slávna trojica sa pred pár dňami zišla, aby oslávila narodeniny seriálovej Monicy. Pri tej príležitosti zverejnili na instagrame spoločnú fotku, kde asi najviac zaujal vzhľad predstaviteľky pojašenej Phoebe. Prečo?

Posledná klapka seriálu Priatelia síce padla v roku 2004, avšak predstavitľky Monicy, Rachel a Phoebe sú si stále rovnako blízke, ako kedysi. Dokazuje to fotografia, ktorou sa v uplynulých dňoch pochválila na instagrame herečka Courteney Cox. Tá oslavovala 55. narodeniny a medzi gratulantmi nechýbali Jennifer Aniston a Lisa Kudrow. 

„Aká som šťastná, že môžem oslavovať moje narodeniny s týmito dvoma. Lúbim vás, dievčatá,” pripísala k fotografii tmavovláska, ktorá takto potešila mnohých priaznivcov seriálu Priatelia.  

V komentároch pod záberom sa rozoberalo i to, ako sa herečky za tie roky (ne)zmenili. O Courteney je známe, že to svojho času poriadne prepískla s botoxom a plastikami. Zaujímavé však je, že Lisa trendu skrášľujúcich procedúr a vylepšení nepodľahla. Ako vidno, rozhodla sa starnúť prirodzene a z vrások si ťažkú hlavu vôbec nerobí. 

Hviedzy zo seriálu Priatelia v súčasnosti.
Zobraziť galériu (8)
Hviedzy zo seriálu Priatelia v súčasnosti.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jennifer AnistonCourteney CoxLisa Kudrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu