Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Z domova

17. júna 2019

Matovič považuje snahy Kisku získať Remišovú do jeho novej strany za podraz



Líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽANO) Igor Matovič považuje snahy exprezidenta Andreja Kisku získať Veroniku Remišovú do jeho novej strany Za ľudí za ...



Zdieľať
igor matovic veronika remisova andrej kiska BRATISLAVA 17. júna (WebNoviny.sk) – Líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽANO) Igor Matovič považuje snahy exprezidenta Andreja Kisku získať Veroniku Remišovú do jeho novej strany Za ľudí za podraz.


Matovič síce víta Kiskovu ponuku na vzájomnú spoluprácu, ktorá by sa však podľa neho nemala začať takýmto spôsobom. „Na jednej strane hovoril, že by veľmi rád s nami spolupracoval, no zároveň by bol rád, keby rozbil naše hnutie a pritiahol k sebe Veroniku Remišovú. Podrazom sa úprimná spolupráca nezačína,“ vyhlásil Matovič.

Zároveň vyjadril presvedčenie, že v nasledujúcich parlamentných voľbách by nemal prepadnúť ani jeden hlas od demokratických voličov, preto predvolebnú spoluprácu nevylúčil.


Zdroj: Webnoviny.sk - Matovič považuje snahy Kisku získať Remišovú do jeho novej strany za podraz © SITA Všetky práva vyhradené.

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
V Bratislave prebiehajú skúšobné jazdy električiek s tromi vozňami
<< predchádzajúci článok
Na stredných školách Bratislavského kraja sú ešte stovky voľných miest