Eva Černá vydáva knihu a štartuje vlastnú talkšou. Cieľ jej nových projektov je šíriť inšpiráciu, radosť a vášeň.

Známa slovenská publicistka, reportérka a filantropka Eva Černá v týchto dňoch prináša hneď dva nové projekty – novú knihu Žiť život s vášňou a vlastnú talkšou. Ako hovorí, oba projekty prichádzajú v symbióze, sú navzájom prepojené a budú tu na to, aby mohla prostredníctvom nich pomáhať.

 V roku 1999 vydala Eva Černá autobiografický bestseller Reportérkina spoveď. Presne o 20 rokov neskôr sa vracia s druhou knižnou publikáciou Žiť život s vášňou, ktorá oficiálne vyšla 31. mája 2019. Tentokrát sa Eva Černá vydala na päť mesiacov trvajúcu dobrodružnú cestu, ktorej cieľom bolo napísať dielo oslavujúce život. Vo svojej novej knihe vyzýva k návratu k sebe a rozvoju svojho vnútorného potenciálu, pretože je presvedčená, že len cez vnútornú spokojnosť je možné žiť spokojný život. Ako sama hovorí, prostredníctvom svojej novej knihy prezrádza čitateľom, ako žiť s vášňou cez svoje vlastné vášne. Prostredníctvom rôznych príbehov a tém vedie čitateľa k pochopeniu zmyslu existencie a k návratu k sebe a nabáda ho k prijatiu a akceptácii svojej osobnosti ako celku na všetkých úrovniach.

„Posolstvom knihy je láska a pochopenie, vedomý návrat k svojej duchovnej podstate a otvorenie sa vnútornej láske,“ vysvetľuje Eva Černá. „Napriek tomu, že sme sa narodili do lepšej časti sveta, nepatríme medzi krajiny s vysokým percentom ľudí, ktorí sa cítia šťastní. Mnoho ľudí si myslí, že niekto príde a urobí nás šťastnými. Tieto presvedčenia je potrebné otáčať v nás samých a pochopiť, že jediný, kto nás môže urobiť šťastnými, sme my. Prijať sa a liečiť si rany, ktoré nepotrebujú nič viac, len lásku a pochopenie. Točíme sa v spleti dookola sa opakujúcich situácii iba preto, že nie sme ochotní vyriešiť ten moment. Odpoveď je láska. Základný cit, prazáklad nášho vzniku, svetlo v nás, sebaprijatie,” dodáva na margo posolstva svojej novej knižnej publikácie, ktorá sa opiera o odkazy Marca Aurelia a iných osobností a  vysvetľuje prečo je dôležité mať čisté a ušľachtilé myslenie.

Myšlienky, ktoré Eva Černá šíri knihou Žiť život s vášňou, chce šíriť aj prostredníctvom svojej novej talk show, ktorá s knižkou tvorí dokonalú symbiózu, hoci vznikla ako prvá. Eva Černá si do nej pozýva známych ľudí či zaujímavé osobnosti, ktoré hĺbkou nažitého majú čím obohatiť publikum. „Je to hĺbková a precítená debata vzácnych ľudí, ktorí rovnako prechádzajú rôznymi životnými situáciami a svoje skúsenosti či názory zdieľajú s ostatnými v rámci dialógov, ktoré sú neopakovateľné, aj zábavné najmä však múdre a ušľachtilé,“ hovorí Eva o svojej talk šou, ktorá mala úspešnú premiéru v marci 2018 v štátnom divadle v Košiciach, kde sa uskutočnila už dvakrát a po zastávke v Trenčíne príde v stredu 19. júna prvýkrát do Bratislavy:

https://www.ticketportal.sk/event/Talk-show-Evy-Cernej
https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/talk-show-evy-cernej-nad-oblakmi-je-vzdy-slnko-alebo-zit-zivot-s-vasnou-2019-06-19/

„Tento diel je štvrtý a zároveň je na svete aj kniha, ktorú spoločne privítame na svete. Som rada, že ju vítam práve v Bratislave, lebo toto mesto privinulo mňa so všetkými mojimi túžbami, ktoré som tu mohla realizovať,“ pozýva Eva Černá všetkých svojich priaznivcov.

Do bratislavskej edície talk show prijali pozvanie spisovateľka, dramaturgička, scenáristka a humoristka Oľga Feldeková, aktuálna držiteľka prestížneho ocenenia OTO a úspešná speváčka Sima Martausová, a z Prahy pricestuje Peter Cassanova, zakladateľ projektu First Class prostredníctvom ktorého distribuuje motivačné knihy a myšlienky.

Eva Černá – BIO

Eva Černá bola v minulosti ocenená diváckymi cenami TOM ako najlepšia televízna moderátorka. Publicistickú reláciu Lampáreň, ktorej vdýchla život, viedla ako dramaturgička, redaktorka a moderátorka. Vďaka obľúbenosti svojich relácií sa stala tiež Osobnosťou televiznej obrazovky TV Markíza v kategórii najlepšia reportérka. Je autorkou bestselleru Reportérkina spoveď, držiteľkou Zlatej knihy vydavateľstva Ikar, Víťazkou ankety Slovenka roka v kategórii Charita za prácu, ktorú počas života venovala slabším. Jej práca zaujala aj Taliansku verejnosť. Za celoživotnú prácu v treťom sektore a kampaň ”Kľúč k životu” si na pôde historického divadla v Miláne prevzala z rúk Baronessi Marie Lucie Soarez titul – Rytier humanity.

Zdroj: SOUL FOR SHOW