Streľba v dubnickej firme má dve obete. Zamestnanec mal útočiť na šéfa

TA3 TASR SITA
17.6.2019 12:17

V priemyselnom parku v Dubnici nad Váhom sa strieľalo. Polícia vyšetruje incident, pri ktorom prišli o život dvaja ľudia. Má ísť o zamestnanca a jeho šéfa.

„Môžem potvrdiť, že dnes sa stala mimoriadne tragická udalosť, pri ktorej tragicky zahynuli dve osoby. Chcem vyjadriť úprimnú sústrasť pozostalým. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nemôžem poskytnúť ďalšie informácie k tejto udalosti,“ informoval Matúš Košara z advokátskej kancelárie, ktorá zastupuje spoločnosť HF Najus, kde došlo k incidentu.

Podľa štatutára spoločnosti HF Najus Róberta Regroviča okamžite po udalosti dostali všetci zamestnanci spoločnosti voľno. Podľa informácií od pracovníkov spoločnosti mal strieľať bývalý zamestnanec spoločnosti na majstra na montáži. Strelec, ktorého mali prepustiť zo zamestnania, ho zastrelil, následne zbraň obrátil proti sebe.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne zatiaľ neposkytlo žiadne konkrétne informácie. „Polícia momentálne vykonáva prvotné úkony, vzhľadom na to nebudeme poskytovať zatiaľ žiadne informácie,“ uviedol trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Ako informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová, výzvu na tiesňovú linku prijali o 9.01 h s tým, že došlo k zraneniu dvoch osôb. „Po príchode záchranárov na miesto však musel lekár skonštatovať smrť dvoch mužov.“

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok