Jedna odvážnejšia než druhá! Irina sa tentoraz odhalila u Versace

Médiá sústredili svoju pozornosť na topmodelku Irinu Shaykovú o to viac, ako sa dozvedeli o nečakanom rozchode s jej partnerom Bradleym Cooperom. A Shayk im ponúka "(ne)slušnú" odpoveď s novým statusom single.

17.06.2019 11:13
debata
Topmodelka Irina Shayk predvádza počas... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Irina Shayk, Versace Topmodelka Irina Shayk predvádza počas prehliadky značky Versace v Miláne.

Ruská rodáčka nezostala nešťastne sedieť doma, ale pár dní po oznámení konca vzťahu s hollywoodskym hercom a režisérom vyrazila do práce. Ako inak, na prehliadkové móla.

Príťažlivú hnedovlásku najprv obsadila do svojej výročnej prehliadky Luisaviaroma, internetová platforma na predaj luxusného tovaru, ktorá slávila výročie. Počas víkendu sa potom 33-ročná topmodelka objavila na prehliadke značky Versace.

zväčšiť Modelka Irina Shayk predvádza kreáciu z... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Irina Shayk, Versace Modelka Irina Shayk predvádza kreáciu z kolekcie jar/leto 2020 značky Versace na prehliadke v talianskom Miláne.

Hoci išlo o prezentáciu pánskej kolekcie, nechýbali ani topmodelky ako Bella a Gigi Hadidové či Anne Ewers, aby sa predviedli aj vo zvodných dámskych modeloch. Shayk sa k nim pridala v minišatách z lurexu vo vzore zvieracej potlače. Výstrih bol taký hlboký, že odhaľoval čiernu trblietavú podprsenku.

Modelka sa k rozpadu zväzku, v ktorom sa narodila aj dcérka Lea, vyjadrovať nemieni a stráži si nadovšetko svoje súkromie. Podobne sa však správala aj v minulosti, napríklad v čase, keď randila s futbalistom Cristianom Ronaldom.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #rozchod #irina Shayk #Versace #odvaha #Bradley Cooper

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...