Fešák Brzobohatý si bude obliekať uniformu! Bez manželky, v obklopení kolegýň

Krst seriálovej novinky s názvom Linka prebehol počas týždňa v priestoroch Střešovickej vozovne v Prahe.

17.06.2019 10:00
debata

Dorazili tam nielen hlavné tváre seriálu, ale aj autorka projektu Lenka Hornová a režisér Jiří Chlumský. Diváci si minisériu môžu pozrieť od pondelka na Prima PLUS.

Zľava: Vladimír Kratina, režisér Jiří Chlumský,... Foto: Prima
Ondřej Brzobohatý Zľava: Vladimír Kratina, režisér Jiří Chlumský, Ondřej Brzobohatý, Eva Leimbergerová, Sandra Černodrinská na krste seriálovej novinky Linka.

Moderovania krstu sa zhostil Miroslav Šimůnek, moderátor programu TOP STAR na TV Prima, ktorý predstavil hlavnú dejovú linku, rovnako ako autorku i hercov. Medzi nimi boli Ondřej Brzobohatý, Eva Leimbergerová, Sandra Černodrinská a Vladimír Kratina.

herecká zostava  seriálu Linka. Foto: Prima
Linka herecká zostava seriálu Linka.

Ondřej Brzobohatý ako autor hudby vysvetlil, že hudbu k celému seriálu skladal pod časovým tlakom. Ako povedal, takú prácu však považuje za skvelú: „Hudbu pre seriál Linka som robil v akomsi prokrastinačnom nastavení. Ten termín bol tak šibeničný, že som ho skrátka musel dodržať. To sa mi inokedy stáva len vtedy, keď prácu odkladám. A či som čakal na inšpiráciu? Ako tvrdil náš profesor na Ježkovom konzervatóriu, na inšpiráciu sa nedá spoliehať. Prísť nemusí, takže na hudbe sa musí makať. Tak som makal. A tešilo ma to. Snáď to teda bude vidieť aj na výsledku,“ prezradil Ondřej.

Taťána Gregor Kuchařová  a jej manžel, Ondřej... Foto: Profimedia
Taťána Gregor Kuchařová Taťána Gregor Kuchařová a jej manžel, Ondřej Gregor Brzobohatý.

Rovnako tak si prácu na celom seriáli chválil aj Vladimír Kratina, ktorý má úlohu skúseného hasiča Karla Mazanca veľmi rád. Z predvedených ukážok si prítomní všimli, že dokáže hrať bez slov, len pohľadom. „Je veľa vecí, ktoré sa dajú zahrať gestom, pohľadom. Obdivujem scenáristu, že mi k tomu dali priestor a neplytvali zbytočnými slovami,“ pochvaľuje si herec.

Ondřej Brzobohatý na krste seriálovej novinky... Foto: Prima
Ondřej Brzobohatý Ondřej Brzobohatý na krste seriálovej novinky Linka.

Sandra Černodrinská aj Eva Leimbergerová si zaspomínali na nakrúcanie akčných scén: „Som silná žena, to je na mne vidieť na prvý pohľad, takže by som každého zachránila tiež v reáli,“ smiala sa Sandra a Eva k tomu dodala: „Hrala som v mnohých detektívkach, ale nikdy som sa neprepracovala k uniforme. Ani ako policajná psychologička seriálu Linka ju nenosím. Raz to ale klapnúť musí, možno sa dočkám, celkom rada by som ju totiž vyskúšala.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ondřej Brzobohatý #linka

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...