REPORTÁŽ: Attila Végh a jeho úprimné slová pre fanúšikov po prehre v Oktagone 12

NETKY.SK • 13 Jún 2019, 13:18 • 2 min
REPORTÁŽ: Attila Végh a jeho úprimné slová pre fanúšikov po prehre v Oktagone 12

TRNAVA - Sobotňajší športový večer v Bratislave patril Oktagonu 12. Hlavným súbojom bol zápas jedného z našich najúspešnejších zápasníkov Attilu Végha proti Američanovi Virgilovi Zwickerovi. Zápas sa skončil pre Attilu neštastne, avšak pred našou kamerou sa zachoval ako pravý profesionál a vyjadril sa, čo sa vlastne v ringu stalo.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu bol Attila Végh považovaný v tomto dueli za favorita, preto sa nič iné ako víťazstvo ani neočakávalo. Attila nám opísal ako prebiehala jeho príprava už v samotný deň zápasu, ktorý začal v neskorých večerných hodinách. Celá aréna však stíchla, keď náš zápasník v prvom kole padol na zem. Viacerí ľudia po zápase však začali riešiť, že jeho súper Zwicker sa dopustil nedovoléného úderu hlavou. Attila sa okrem iného vyjadril aj k tejto situácii.

 

Na druhý deň uverejnil prostredníctvom sociálnej sieti Instagram aj video. Ku koncu sa mu však niekto vyjadril, že trávi veľa času na sociálnych sieťach. Zápasník však oponoval, že aj toto je súčasťou jeho práce. "Ľudia musia pochopiť, že aj to patrí k tomuto športu. Športovci žijú zo sponzorov, reklám a zo zápasu." 

 

 

Po zápase sa Attila ku svojim fanúšikom nevyjadril. Nám však prezradil, prečo takto reagoval a touto cestou by sa rád všetkým ospravedlnil. Porážky sú na to, aby sme sa postavili ešte silnejší. 9. novembra to môže Attila všetkým dokázať v tzv. "zápase storočia" v pražskej O2 aréne, kde sa postaví českému bojovníkovi zmiešaných bojových umení (MMA), bývalému kulturistovi a zápasníkovi Karlosovi Vémolovi.

 

Pokiaľ vás zaujíma ako videl Attila Végh samotný súboj v ringu, jeho úprimné ospravedlnenie sa, že na fanúšikov neregoval či to, čo je preňho v živote najcennjšie, máte jedinečnú príležitosť pozrieť si to v našej reportáži.  

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies