Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nový vzťah v slovenskom šoubiznise: Známa speváčka ukázala exotického frajera!

Slovenská speváčka sa pochválila so svojím priateľom. Zobraziť galériu (7)
Slovenská speváčka sa pochválila so svojím priateľom. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Tak tomu sa teda hovorí láska! Nie je ničím výnimočným, že slovenské celebrity sa neradi delia o svoje súkromie a tvária sa, že žiadne neexituje. Výnimkou nie je ani raperka Aless (20), ktorá už nejaký ten piatok tvorí pár s mimoriadne sympatickým mužom...

O tom, že blondínka má priateľa, sa dlho nevedelo. Hoci pravidelne koncertuje a komunikuje s fanúšikmi, tým, že po jej boku stojí priateľ, sa doteraz nepochválila. Najnovšie si však zrejme povedala, že už nemá prečo zatĺkať a svojho drahého "strčila" rovno do svojho najnovšie videoklipu s názvom Loyal.

Nový vzťah v slovenskom
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: youtube.com)

Sexi blondínka nám prezradila aj to, ako sa so svojím partnerom zoznámila. "Cez Instagram. Zazdieľala som jeho album a on si všimol skladby na mojom profile," prezradila nám Aless, keď sme sa jej spýtali, ako sa dala dokopy so svojou exotickou polovičkou.

Nový vzťah v slovenskom
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: youtube.com)

Priznala aj to, že romantický vzťah najprv neplánovali. Komunikovať začali kvôli práci, no napokon z toho vznikol vzťah, ktorý speváčka berie tak vážne, že svoju lásku ukázala aj v klipe. „Začali sme byť v kontakte a dohodli sme, že mi dá spoluprácu na album. Keď mi napísal, že má hotový "feat"na skladbu Loyal, rozhodla som sa ísť natočiť klip do USA," povedala nám Aless s tým, že odvtedy za svojím partnerom chodí aspoň raz za mesiac.

Viac o téme: Aless
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu