Sexi Stella zamotala hlavu Stewartovej aj Cyrusovej! S týmto telom to bola hračka

Súčasťou sledovanej módnej šou vo Florencii bolo niekoľko svetových hviezd, jednou z nich bol aj kráska z Kalifornie, Stella Maxwell.

17.06.2019 00:00
debata

Ukážkové nohy – ich majiteľkou je topmodelka Stella Maxwell. Ak ich odhalí na móle, pohľady divákov nemôžu smerovať nikam inam. Krásna blondínka tak urobila aj počas módnej šou LuisaViaRoma, ktorá sa konala vo Florencii. Jej sexi telo zahaľovali len čierne bikiny, na krku sa jej hompáľalo niekoľko efektných náhrdelníkov.

Stella Maxwell  počas módnej šou LuisaViaRoma... Foto: Profimedia
Stella Maxwell Stella Maxwell počas módnej šou LuisaViaRoma vo Florencii.

Pritom počas šou mala na móle hneď niekoľko slávnych konkurentiek – striedala sa s kráskami ako Irina Shayk či Bella Hadid. Aj pri týchto slávnych modelkách však bola práve blond Stella neprehliadnuteľná.

Irina Shayk na módnej šou  LuisaViaRoma  vo... Foto: Profimedia
Irina Shayk Irina Shayk na módnej šou LuisaViaRoma vo Florencii.

29-ročná modelka, ktorá je jedným z anjelov značky Victoria's Secret, sa okrem vražedného tela pýši aj zmyselnými perami či blond hrivou. Slávna modelka je partnerkou herečky Kristen Stewartovej. Vzťah dvoch slávnych žien však nie je práve pokojný – dvojica má už za sebou aj rozchod či opätovný návrat. Dokonalá Stella v minulosti randila aj s inou slávnou hviezdou, herečkou a speváčkou Miley Cyrusovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #florencia #Stella Maxwell

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....