Exkluzivita Blair Witch ponúkne interaktívne rozhovory a základ pre budúcu tvorbu

Blair Witch

Strach zo samoty v nebezpečnom lese s tajuplnými stvoreniami, to nie je len Alan Wake. Exkluzívne na Xbox totiž zamieri záhada Blair Witch!

Píše sa rok 1996, keď sa v lese Black Hills pri Burkittsville stratí mladý chlapec. Pátrať po ňom sa vydá bývalý policajt Ellis a to, čo začalo len ako bežné vyšetrovanie, sa zakrátko zmení v nekonečnú močnú moru, v ktorej budú hráči čeliť Blair Witch, záhadnej entite, ktorá vládne tomuto lesu. Jediný, na koho sa v lese môžete spoľahnúť, je váš lojálny pes Bullet.

Blair Witch vyvíja poľské štúdio Bloober (tvorcovia Layers of Fear) zatiaľ exklázívne pre Xbox One a PC. Okrem toho, že hra bola vylepšená pre Xbox One X, kde beží v 4K, hra sa dočká vydania cez Game Pass už 30. augusta/srpna 2019.

Lionsgate a Bloober navyše potvrdili, že Blair Witch hra je súčasťou novej ságy, ktorá sa bude rozpriestierať naprieč rôznymi médiami. V príprave sú totiž aj nové seriály, filmy, ale aj hry, ktoré budú udalosťami nadväzovať na čerstvo chystanú hororovku pre Xbox a PC. Zaujímavosťou je aj, že sa dozvieme niečo viac z loru Blair Witch vďaka rozhovorom na spôsob Mass Effectu či Falloutu. Vývojári dokonca lákajú na to, že možnosti dialógov sa budú rozširovať s každým prejdením hry. Ďalšie gameplaye majú byť poznamenané predošlými. Potvrdené sú aj bojové mechanizmy, takže v hre nebudeme len utekať pred mátohou Blair Witch.

via Hardcore Gamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. 27. júna 2019

    […] Spoločnosť totiž vlastní aj väčšie aj menšie štúdiá, vďaka čomu by sme sa mohli dočkať prísunu menších aj väčších exkluzivít v pravidelných intervaloch. Nemuseli by sme tak čakať na najväčšiu exkluzivitu roku 2019 až do septembra/září, čakanie by sme si mohli skrátiť práve s menšími projektami ako bude napríklad multiplayerovka Bleeding Edge od Ninja Theory. Okrem toho sa však dočkáme aj sem-tam nejakej exkluzivity od štúdií ako Bloober, ktoré pripravuje Blair Witch. […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *