Viete, akým ochorením trpí kráľovna popu?

NETKY.SK • 16 Jún 2019, 08:44 • 2 min
Viete, akým ochorením trpí kráľovna popu?

BRATISLAVA - Americká speváčka Madonna si myslí, že trpí obsedantno-kompulzívnou poruchou (OCD), nemá totiž rada neporiadok vo svojom dome. Interpretka to uviedla v rozhovore s Andrewom Dantonom pre austrálsky televízny program Sunrise.

slovakia

left justify in out

"Mám OCD. Áno, neznášam nezastlaté postele, neporiadok v izbách a zbytočne rozsvietené svetlá," vyjadrila sa 60-ročná rodáčka z Bay City v Michigane.

Moderátor ju následne vyzval, aby prikázala svojim šiestim deťom, nech si po sebe upratujú. "Ale nie, to vážne? Keď im poviem, aby si po sebe upratali, nepočúvajú ma," odpovedala a dodala, že s každým ďalším dieťaťom sa z nej stala lepšia matka. "Každé dieťa si vyžaduje inú dávku pozornosti. Naozaj musíte byť pripravení na všetko. Čím viac detí máte, tým ste lepší rodič. Je to ako so všetkým. Čím viac skladieb napíšem, tým som lepšia skladateľka," vyhlásila.

 

obrazok


Madonna Louise Ciccone známa pod menom Madonna je americká speváčka, skladateľka, herečka a podnikateľka. Pre spôsob akým od 80. rokov 20. storočia v mainstreamovej populárnej hudbe ovplyvnila vývoj pódiovej prezentácie a textov piesní si vyslúžila titul „Kráľovnej popu“. Vo svojej kariére často mení svoj hudobný štýl ako aj imidž, no napriek tomu si v hudobnom priemysle konštantne udržuje autonómiu. Napriek jej kontroverznej publicite, je jej práca hudobnou kritikou vnímaná vcelku pozitívne. Madonna je často inými hudobníkmi označovaná ako inšpirácia, ktorá ovplyvnila ich kariéru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies