Domov » Žurnál+ » Autor: Mgr. Júlia Butvinová

Žurnál+

Aby chlapcom nebolo smutno...

Mgr. Júlia B. » Tvorba / 2019-06-15 13:00:01 /  3 komentáre / 12 lajkov

Pred niekoľkými mesiacmi som Vám predstavila bábiky určené pre malé slečny. Avšak dostala som od Vás niekoľko podnetov, či by som nevyrobila aj hračku v tomto duchu, ale pre chlapčeka. Veď "aj chlapci sa radi hrajú, túlia" :) Priznám sa, nechcela som sa do toho veľmi púšťať. Postavičku chlapčeka som zvažovala už v začiatkoch, ale nevedela som si ju predstaviť v tomto prevedení.

Skúšala som prípravné kresby, ale chcela som, aby chlapci mali tričko s krátkym rukávom a kraťasy. Po počiatočnom testovaní som z krátkych rukávov upustila a skúsila vymyslieť prevedenie bez. U dievčat to bolo jasné, mali šaty na ramená bez rukávov, z ktorých vytŕčajú biele šnúrky - ruky. A chlapci? Majú mať tielko? Pri chlapcoch sa mi to zdalo byť neestetické a šnúrky som premenila na "rukávy" - farebné, ktoré sa farebnosťou napájajú na tričko či košeľu, ktorú majú oblečenú. Vytvorila som rovno dva varianty chlapčekov, aby ste si mali z čoho vybrať :) A ešte jednu bonusovú postavičku - zajačika. Zajkom som zvolila farebné nožičky, avšak pre náročnejších sa dá farebnosť nožičiek vybrať. Aby toho nebolo málo, chlapčekov si môžete vybrať rovnako v troch veľkostiach - veľký (31 cm) mojkáčik, stredný (bez zvuku, s hrkálkou alebo pískatkom v brušku) a malý do ručičky s hryzátkom alebo bez. Zajkovia sú v dvoch veľkostiach - veľký mojkáčik a stredný (rovnako bez zvuku, s hrkálkou alebo pískatkom).

Dúfam, že sa Vám aj títo mojkáčikovia zapáčia. Nielen chlapčekom, ale aj dievčatkám, aby sa mohli hrať na princeznú, ku ktorej neodmysliteľne patrí princ :)

Budem sa tešiť niekedy na budúce.

Krásne slnečné dni želám,

julia ♥

Komentáre

imageB Perfektná "banda" :), super sú všetci !

2019-06-11 09:19:32

julianika Ďakujem :)

2019-06-11 21:58:04

danabortlikova Vydarení chlapci i zajkovia :-)

2019-06-11 22:33:16

Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

Vecičky nájdete

V žurnáli sú spomínané:

 - Mojkáčik chlapček/zajačik - 10801933_Mojkáčik chlapček/zajačik by julianika
 Páči sa 50 ľudom
10 €
 - Mojkáčik veľký - 31 cm - 10801960_Mojkáčik veľký - 31 cm by julianika
 1 komentárov
 Páči sa 63 ľudom
15 €
 - Hračka do ručičky s hryzadlom - 10801989_Hračka do ručičky s hryzadlom by julianika
 1 komentárov
 Páči sa 46 ľudom
7 €

TOP Žurnál - Týždeň

Najlepšie žurnály posledného týždňa TOP žurnál mesiac »

TOP Žurnál Mesiac

Najlepšie žurnály mesiaca

Viac »
Kompletná hitparáda žurnálov »