Marvel si nie je istý, či niekedy vznikne film Deadpool 3! Skončí aj Ryan Reynolds?

Nenechajte si ujsť

Adam Martiš
Adam Martiš
Mám 24 rokov, vyštudoval som mediálnu komunikáciu a som milovníkom filmov, seriálov, hier a popkultúrneho obsahu. Zaujímam sa aj o technológie, hudbu, módu či šport – celkový rozhľad je u mňa na prvom mieste.

Gigant Disney konečne vlastní práva ku všetkým titulom z knižnice štúdia Fox. Medzi ne samozrejme patria všetky postavy z univerza X-Men, medzi ktoré sa ráta aj Deadpool. Ohľadom neho nás samotné Marvel Studios uistilo, že herec Ryan Reynolds ostane obsadený v jeho úlohe a že si filmy udržia hodnotenie R.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Pravdepodobne tak pôjde o jedinú postavu, ktorá sa prechodom do Marvel Cinematic Universe takmer vôbec nezmení, vrátane obsadenia. Je teda jasné, že príbeh „ukecaného žoldniera“ bude skôr či neskôr pokračovať, aj keď sa tím X-Men neukáže v MCU ešte najbližších 5 rokov. V Marvel Studios však sami nevedia, akým smerom sa s Deadpoolom vydajú.

Zdroj: hdwallpapers.in

Uvidíme niekedy film Deadpool 3?

Podľa všetkého si v Marvel nie sú celkom istí, že akým spôsobom túto postavu predstavia vo franšíze Marvel Cinematic Universe. Tou hlavnou možnosťou, ktorú zvažujú, je očividne film Deadpool 3. Štúdio Fox toto pokračovanie presunulo na druhú koľaj, pretože sa chceli najprv zamerať na predstavenie tímu X-Force vo filme Deadpool 2.

Teraz však tento titul vlastní Disney, takže sa s veľkou pravdepodobnosťou filmu X-Force zatiaľ nedočkáme. Začiatkom roka herec Ryan Reynolds dokonca povedal, že tretí film zoberie jeho postavu trošku iným smerom. Podľa jeho slov chce udržať veci „fresh“, aby sa fanúšikovia série nezačali nudiť. A to je niečo, s čím Disney určite súhlasí.

deadpool 2 trailer
deadpool 2 trailer

Vtedy ešte všetko vyzeralo byť potvrdené, no dnes nie film Deadpool 3 stopercentne potvrdenou cestou. Marvel totižto stále hľadá tú najlepšiu možnosť, pričom jednou z nich je vlastný seriál na ich pripravovanej službe Disney+. Pridal by sa tak medzi ostatné seriály, ako napríklad Loki, WandaVision či Falcon and Winter Soldier.

Je teda možné, že postavu Wade Wilsona predstavia v MCU prostredníctvom vlastného seriálu a až potom bude pokračovať filmová séria. Avšak, podľa dostupných informácií je stále ich možnosťou číslo jedna pokračovanie filmovej série.

Chcete vidieť film Deadpool 3, alebo by ste si radšej pozreli Deadpoolov vlastný seriál? Vaše názory nám napíšte do komentárov!

Zdroj: wegotthiscovered.com, wegotthiscovered.com

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -