24.04.2024, meniny má
14. júna 2019

Máte radi legendárnych Nedvědovcov? Už túto nedeľu si ich môžete vychutnať v Hlohovci

reklama

„Na dlani jednu z tvých řas, do tmy se koukám…“, každý z nás pozná túto pieseň a každý ju buď miluje, alebo nenávidí. A hoci sú piesne Nedvědovcov možno pre tých skôr narodených, verte, že aj mladší by si medzi nimi našli svojho favorita.

František a Vojta Nedvědovci

František Nedvěd, český spevák a gitarista patrí medzi osobnosti českej country, folku a trampských piesní. S bratom Janom pôsobil v skupinách Brontosauři Spirituál kvintet. Potom sa vydal na sólovú dráhu a momentálne hrá so svojou skupinou spolu so synom Vojtom, ktorý v nej hrá na 12-strunovú basgitaru. Vojta pôsobí aj v skupine Príbuzní so svojím strýkom Janom.

Nedeľný koncert Nedvědovcov v Hlohovci

Legendy českej folkovej a country scény zavítajú do Hlohovca už túto nedeľu 16. júna 2019 a fanúšikovia si tak budú môcť vypočuť 100 minút najkrajších piesní a hitov z dielne Nedvědovcov. Koncert sa bude konať v Peterskej Bašte na Staropeterskej ulici 85 so začiatkom o 18:00 hod. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal na tomto odkaze.

Veríme, že pokiaľ máte piesne „brontosaurov“ radi, nenecháte si tento koncert ujsť, poprípade urobíte radosť rodičom a prekvapíte ich vstupenkami.

reklama

Pozvánka na koncert. Zdroj: kamdomesta.sk

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: cs.wikipedia.org, festivaly.eu, kamdomesta.sk, ticketportal.sk
Zdieľať na Facebooku