Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rozkošný módny doplnok jej zabil dcérku, teraz varuje ostatných: Chráňte svoje deti!
Zdielať na

Rozkošný módny doplnok jej zabil dcérku, teraz varuje ostatných: Chráňte svoje deti!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Prísť o svoje milované dieťa, je asi to najhoršie a najťažšie, čo človek môže zažiť. Táto nešťastná matka nabrala silu a verejnila, čo sa stalo jej dcérke, aby varovala aj ostatných.

Mamičky, ktoré majú dcérky, ich aspoň príležitostne rady vyparádia a pochvália sa nimi pred priateľmi, či na sociálnej sieti. Ani jednu z nich by však určite nenapadlo, že módny doplnok určený pre malé parádnice, môže byť nebezpečný a dokonca spôsobiť smrť bábätka.

Prišla o dcérku, varuje rodičov

14-týždňová dcérka spokojne spinkala vo svojej postieľke a jej mama ju už nechcela rušiť, tak jej na hlave nechala aj textilnú čelenku, ktorá jej bola voľnejšia, tak bola spokojná, že ju netlačí.

Keď však bábätko prišla neskôr skontrolovať, s hrôzou zistila, že si maličká stiahla čelenku z hlavy a mala ju na ústočkách. Okamžite jej čelenku dala dole, a vtedy zistila, že jej milované dievčatko sa nehýbe a nedýcha. Privolaný lekár už len skonštatoval smrť udusením.

Obaja rodičia boli totálne zdrvení zo smrti svojho dieťatka, no po čase mamička našla silu, aby napísala na sociálnu sieť toto varovanie, pretože nechcela, aby sa niekomu stalo niečo tak hrozné z rovnakého dôvodu.

Ak si svoje bábätko chcete občas vymódniť, dávajte mu čelenky iba keď ste v jeho prítomnosti. Keď zaspí, rozhodne treba čelenku odstrániť z hlavičky, nezabúdajte na to!

Profimedia (ilustračná fotografia)

Súvisiace články

Najčítanejšie