Noví mutanti (USA 2020)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Novi mutantiThe New Mutants
Akčný sci-fi horor, 94 minút
Scenár: Josh Boone, Scott Neustadter, Michael H. Weber. Réžia: Josh Boone. Kamera: Peter Derning. Strih: Andrew Buckland, Matthew Rundell, Robb Sullivan. Hudba: Mark Snow. Hrajú: Maissie Williams, Anna Taylor-Joy, Antonio Banderas, Alice Braga, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt, Colbi Gannett, Happy Anderson, Marilyn Manson a ďalší.
Slovenská premiéra: 10. septembra 2020
Rahne Sinclair (Maisie Williams), Illyana Rasputin (Anya Taylor-Joy), Sam Guthrie (Charlie Heaton) a Roberto De Costa (Henry Zaga) sú štyria mladí mutanti, ktorých drží v odľahlej nemocnici Dr. Cecilia Reyes (Alice Braga) za účelom ich psychiatrického pozorovania. Je presvedčená, že títo mladí ľudia predstavujú nebezpečenstvo sami sebe aj celej spoločnosti. Má ich neustále na očiach a snaží sa ich naučiť ovládať ich mutantské schopnosti. Keď sa však osadenstvo rozrastie o Danielle „Dani“ Moonstar (Blu Hunt), začnú sa v nemocnici diať zvláštne veci. Pacientov začnú ovládať halucinácie a spomienky z minulosti. Nepotrvá dlho a ich mutantské schopnosti a vzájomné priateľstvo podstúpi skúšku, pri ktorej budú musieť bojovať o to, aby prežili...
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.