O novinke v ponuke informoval portál Živé.sk s odvolaním sa na neoficiálnu stránku česko-slovenského Netflixu na Facebooku.

Tá v piatok v príspevkoch uviedla, že fanúšikovia nájdu v českom znení napríklad animovaný film Emoji, ale aj seriál Trinkets z dielne Netflixu, ktorý má premiéru práve v piatok. Ten ponúka okrem češtiny aj v nemčine, maďarčine, či poľštine.

Dabing má streamingová služba pri viacerých filmoch, časom má ich počet ešte narastať. Ide o animované filmy, ale napríklad aj poľský seriál Ultraviolet, americký dokument Knock Down The House alebo drámu Lída Baarová v hlavnej úlohe so slovenskou herečkou Táňou Pauhofovou.

Netflix pridal český dabing, dostupný je aj pri novom seriáli

Tituly v ponuke Netflixu s českým dabingom Zdroj: Mediálne.sk

Netflix pridal český dabing, dostupný je aj pri novom seriáli

Tituly Netflixu s českým dabingom Zdroj: Mediálne.sk

Netflix pridal český dabing pre predplatiteľov v podaní profesionálnych hercov. Naďalej sľubuje, že bude viac aj takých programov, v ktorých si diváci budú môcť zapnúť české titulky.

Aktuálne je takýchto titulov viac ako 700 z päťtisícovej knižnice u nás, pripomína Živé.sk a dodáva, že Netflix si ešte pred mesiacmi najal kvôli rýchlejšej lokalizácii desiatky nových prekladateľov.