Neviete, aké očné vám pristanú? Riaďte sa týmto pravidlom

Zdieľať
Maxresdefault 1.jpg

K mejkapu patria aj očné tiene, ktoré nemôžete vynechať.

Dobre zvolené tiene zvýraznia vaše oči. Veľa žien si nie je istá, aká farba očných tieňov sa k nim hodí.

Máte rovnaký problém? Vyberte si ju podľa farby svojich očí ..

Maxresdefault 1.jpg

Každej žene nepristanú všetky odtiene, preto je potrebné zvoliť farbu, ktorá sa k vašim očiam hodí. Odteraz už si s tým nebudete musieť lámať hlavu, poradíme vám, aké očné tiene vám sadnú.

Hnedé oči
Hnedé oči má zrejme najviac ľudí v Európe. S nimi sa nemusíte báť rôznych farebných kombinácií. Neodporúčame vám však používať výrazne červené očné tiene. Môže sa totiž stať, že budete vyzerať, akoby vám dal niekto päsťou do oka.

K hnedým očiam sa najviac hodí marhuľová, zlatá, škoricová, ružová, béžová, fialová a zelená farba. Tieto odtiene môžete spolu rôzne skombinovať. Pokiaľ chcete vyskúšať nezvyčajné líčenie, stavte na výraznú žltú farbu, ktorá by vám však mala ladiť s oblečením.

Eyeshadow_palettes_2019_fascinating_and_trendy_ideas_for_eye_makeup_5.jpg

Zelené oči

Zelené oči sú zriedkavé, má ich málo ľudí, a preto by mali vyniknúť. K zeleným očiam sa hodia všetky odtiene fialovej farby. Krásu vašich očí podčiarkne aj metalická zlatá a šedá farba. Nemusíte sa vyhýbať ani slivkovému, svetlo hnedému a striebornému odtieňu očných tieňov.

Modré oči
Modré oči sú krásne, pripomínajú nezábudky či čistú studničku. Môžete si dovoliť tmavšie aj svetlejšie odtiene farieb. K vašim očiam ide strieborná, bronzová či šedá farba. S dymovými tieňmi v takých farbách budete vyzerať krásne.

Ďalej sa k vašim očiam hodia hnedé a telové odtiene. Ak sa chcete nalíčiť naozaj výrazne, vyskúšajte oranžovú farbu. K pekným očným tieňom, potrebujete mať aj krásne riasy.

Close up of woman eye with beautiful brown smokey eyes makeup
Close up of blue woman eye with beautiful brown with red and orange shades smokey eyes makeup. Modern fashion make up.

Sivé oči
Sivé oči sú tiež pomerne špeciálne. Pokiaľ máte šedé oči, budú vám sedieť podobné odtiene ako ľuďom s modrými očami. Znamená to, že sa k vám budú hodiť kovové odtiene.

Zlaté a bronzové farby vám rozhodne pristanú. So striebornou a šedou farbou svoje oči moc nezvýrazníte. Vyskúšať môžete aj marhuľovú, svetlo červenú až ružovú alebo tmavo modrú farbu.

Deepblueeyes_large@2x.jpg
Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom

Odporúčané