Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. jún 2019

Sukne, ktoré vládnu letu

Nie všetky ženy sú milovníčkami sukní, no pre nás predstavujú must-have letné kúsky. Sú vzdušné, jemné aľahké, vďaka čomu dokážu efektívne klimatizovať naše telo aaspoň trochu nás odbremenia od letných horúčav.

Sukne, ktoré vládnu letu

Nie všetky ženy sú milovníčkami sukní, no pre nás predstavujú must-have letné kúsky. Sú vzdušné, jemné a ľahké, vďaka čomu dokážu efektívne klimatizovať naše telo a aspoň trochu nás odbremenia od letných horúčav. Okrem toho sú štýlové a dajú sa s nimi vytvárať tie najrôznejšie outfity.

Zavinovacia

Zavinovacia sukňa vám spraví hneď niekoľko služieb naraz. Po prvé, jej strih umožňuje využitie tých najrôznejších látok od hodvábu až po ľan, čiže každý si príde na svoje. Je veľmi elegantná, čiže sa hodí aj do práce a k tomu je aj neskutočne sexi. Jemne odhaľuje nohy a pritom zachováva svoju tajomnosť.

@adenorah

Náš tip:

mango2

Mango

 

 

Tvídová

Toto leto patrí tvídu, aj keď je to zvláštny trend, módne ikony sa do neho naplno obuli a nevyhýbajú sa mu ani vo vyšších teplotách. Ak strávite takmer celý deň v klimatizovanej kancelárii, určite to s tvídovou sukňou vyskúšajte aj vy.

2@emilisindlevNáš tip:

gucci

Gucci

 

 

S gombíkmi

Strategicky umiestnené gombíky sú nielen efektnou dekoráciou, ale aj praktickou pomôckou. Môžete sa pohrať s ich rozopínaním a vytvárať tak zaujímavý výsledný efekt. Objavujú sa na mini, midi aj maxi modeloch, čiže všetko ostáva na vás a vašej predstavivosti.

3@pernilleteisbaek

Náš tip:

mango

Mango

 

 

Kvetinová

Leto bez kvetinovej potlače si nevieme ani predstaviť. Preto stále pripomíname, že je nadčasová a jednoducho must-have pre každý typ šatníka. Túto sezónu sa však objavili na scéne iné typy kvetín- také, ktoré pripomínajú 90.roky. Retro je jednoducho späť.

4@lucywilliams02

Náš tip:

realisation par

Realisation Par

 

 

Saténová

Jemná, chladivá, sexi aj elegantná slip skirt, alebo saténovú sukňa je dokonalým letným kúskom, s ktorým sa dá naplno vyhrať. Okrem toho, že každá farba na tomto materiáli žiari, dá sa kombinovať s rôznymi kúskami, vďaka čomu jednoducho vytvoríte office-friendly outfit, ale aj look hodný dobrodružného leta.

5@weworewhat

Náš tip:

zara

ZARA

1360

Súvisiace články