Pozvánka: Novodubnický maratón - vrchol leta vo veľkom štýle

V sobotu 24.8.2019 sa uskutoční MTBIKER Novodubnický maratón. Ide o 25. ročník pretekov, teraz prvýkrát pod hlavičkou MTBIKER.

Novodubnický maratón je najstarší MTB maratón na Slovensku a práve túto akciu sme sa rozhodli v sezóne 2019 výrazne podporiť. Nemáme na mysli len ceny pre víťazov, ale budeme sa na ňom výrazne podieľať ako hlavný partner v rámci organizácie a podporného programu. Na mieste nájdete aj MTBIKER stánok, kde môžete využiť bezplatný osobný odber objednávok zo shopu.

Taktiež priamo na akcii budete mať možnosť vidieť, ako sa tvorí obsah na náš YT kanál a stretnete mnoho známych tvarí z nášho tímu redaktorov. Navyše sa už čoskoro dočkáte série videí, v ktorej Imroman rozoberie trate, poskytne nejaké tipy a pod. Na prvú časť sa môžete tešiť už zajtra. Veríme, že prinesieme trochu osvieženia do tradičnej organizácie a podpory maratónu.


Viac si môžete prečítať v článku Novodubnický maratón 2019 a MTBIKER - netradičné spojenie, kde akciu podrobnejšie rozobral Imroman.

Maratón v Novej Dubnici ponúka celkovo štyri dĺžky trás. Nechýba ani špeciálna kategória MAYO Family pre rodinné tímy, atmosféru obľúbených pretekov si tak môžu naplno užiť aj rodiny s deťmi. Na mieste budú aj stánky ako Shimano, Rock Machine a samozrejme náš MTBIKER.


Propozície

Dátum:

24.8.2019

Miesto konania:

Nová Dubnica

Trate:

  • KLASIK (41 km/1250 m)
  • HARD (73 km/2450 m)
  • NIVEA KING (100 km/3400 m)
  • MAYO FAMILY (14 km/400 m)

Kategórie:

  • MAYO FAMILY: bez vyhlasovania výsledkov
  • KLASIK: JUNIORI (dievčatá + chlapci 8-17 rokov), MUŽI (18-40 rokov), VETERÁNI (41 rokov a viac), ŽENY (18 rokov a viac)
  • HARD: MUŽI (16- 34 rokov), VETERÁNI 1 (35-49 rokov), VETERÁNI 2 (50 rokov a viac), ŽENY (16 rokov a viac)NIVEA KING: MUŽI (18-40 rokov), VETERÁNI (41 rokov a viac), ŽENY (18 rokov a viac)

NIVEA Kráľovná Baske

NIVEA Kráľovná Baske je horská prémia pre ženy na dvoch najdlhších tratiach. Víťazkou sa stane pretekárka, ktorá sa ako prvá vyštverá na najvyšší bod trate, vrchol Baske, a prihlási sa tu u obsluhy občerstvovacej stanice. Podmienkou je absolvovanie celého maratónu. V cieli bude víťazka odmenená balíkom dámskych kozmetických produktov od spoločnosti NIVEA a pamätnou šálkou.


Maratónska rodina

Opäť vyhlasujeme súťaž o maratónsku rodinu. Prehovorte konečne váhajúce polovičky, starých rodičov a deti, pretože zúčastniť sa vám určite vyplatí! Do súťaže o maratónsku rodinu sa môže prihlásiť len najbližšia rodina. To znamená: otec, mama, dedko, babka, syn a dcéra. Vzdialenejší príbuzenský vzťah ako je ujo, teta, bratranec, sesternica a pod., nie je možné prihlásiť do maratónskej rodiny. Minimálny počet členov tímu maratónskej rodiny je tri. Každý člen maratónskej rodiny sa môže prihlásiť na inú trať. To znamená napríklad, že otec môže ísť na najťažšiu trať, syn bude pretekať na Basicu a matka s dcérou sa rekreačne prevezú na najkratšej trati.

Vyhráva rodina s najväčším počtom zúčastnených pretekárov. V prípade rovnakého počtu pretekárov u viacerých rodín, vyhráva rodina s mladším vekovým priemerom. Každá prihlásená maratónska rodina má zadarmo jedno štartovné (s najnižšou hodnotou). Ak niekto z rodiny využije bezplatné prihlásenie na trať MAYO FAMILY, ďalšie voľné štartovné sa už Maratónskej rodine neuzná. Ako rodina sa zaprezentujete vyplnením názvu rodinného tímu na prihláške. Na prezentáciu si doneste so sebou doklad, pomocou ktorého jasne preukážete, že sa jedná o najbližší príbuzenský vzťah.


Registrácia

Celkový limit štartujúcich je stanovený na 525 kúskov. Trať "Family" počtom ľudí obmedzená nie je. Štartovné je rozdelené na celkovo 4 vlny od 14 € do 23 €, pričom rovnako každá vlna bude mať svoj limit. Teda čím skôr sa prihlásite, tým lepšie pre vás. Prvá odštartovala už 1. marca, ale nezúfajte. Tu sú tie nasledujúce:

  • 2. vlna: 150 pretekárov, štartovné 16 €/420 CZK
  • 3. vlna: 175 pretekárov, štartovné 19 €/500 CZK
  • 4. vlna: 75 pretekárov, štartovné 23 €/600 CZK

Prihlásenie prebieha na našej stránke na tomto odkaze.

Všetci účastnící, ktorí v roku 2000 absolvovali trať KING v časovom limite, majú štartovné zdarma. Ak medzi nich patríte, ozvite sa nám, keď sa budete prihlasovať.


Cieľom MTBIKER Novodubnického maratónu nie je je priniesť len maratónsku akciu, ale aj niečo navyše, niečo čo ľudí motivuje jazdiť, dať si poriadne do tela a užiť trochu pohodovej atmosféry.
report_problem Našiel si v texte chybu?

MTBIKER Novodubnický maratón 25.ročník

calendar_today 24.08.2019
label MTB maratón
place Nová Dubnica (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER Novodubnický maratón 2023 - keď telo povie, že stačí

MTBIKER Novodubnický maratón 2023 - keď telo povie, že stačí

Človek prejde Alpy a má pocit, že lieta. Ale potom príde na domáci maratón a stále môže parádne „nakúpiť". Tak ako ja.
Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

Letné mesiace nám dávajú o sebe vedieť vysokými teplotami a s nimi pokračujú aj maratóny v rôznych kútoch Slovenska.
Pozvánka: MTBIKER Novodubnický maratón - kráľ sa blíži

Pozvánka: MTBIKER Novodubnický maratón - kráľ sa blíži

Historicky najstarší maratón je už za dverami a tu je malé pripomenutie toho, čo nás čaká.
keyboard_arrow_up