Módny súboj švédskych princezien! Sofia kontra Viktória na udeľovaní cien

Na udeľovaní hudobných cien Polar Music Prize v Štokholme sa na červenom koberci ukázali aj princezná Sofia a princezná Viktória.

14.06.2019 07:00
debata

Zväčša je to britská kráľovská rodina a vojvodkyne Kate a Meghan, ktoré sú pod drobnohľadom verejnosti a médií, čo sa módy týka. Ale ani členky švédskej kráľovskej rodiny nemusia stáť bokom. Gala podujatia si vychutnávajú v štýlových šatách aj členky švédskej kráľovskej rodiny. Aktuálne sa na udeľovaní hudobných cien Polar Music Prize v Štokholme pred objektívmi objavili princezná Sofia a princezná Viktória.

Korunná princezná Viktória (41) prišla na podujatie v jemnej ružovej róbe z tylu s bohatou sukňou. Model mala previazaný v páse širokým opaskom a predná časť šiat jej odhaľovala nohy. Pod model je podpísaný návrhár Salem Fessahaye, k róbe princezná doladila béžové lodičky značky Dior.

Princezná Sofia (34), ktorá je manželkou brata korunnej princeznej Viktórie, Carla Philipa, zvolila neprehliadnuteľný model značky Dolce & Gabbana, ktorý bol posiaty výraznými vzormi kvetov. Rozpustené vlasy si ozdobila červenou čelenku a pozornosť pútali aj jej výrazné zlaté náušnice v hippie štýle.

Princezná Sofia a jej manžel, princ  Carl... Foto: Profimedia
Princezná Sofia Princezná Sofia a jej manžel, princ Carl Philip počas udeľovania POLAR MUSIC PRIZE 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Sofia #princezná Viktória

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...