Buďte festivalovou divou vďaka novinkám od AVONu

Avon.jpg

DJ/PR Letná sezóna sa neoddeliteľne spája s festivalmi. Ak sa nie niektorý chystáte, určite sa zabezpečte novinky dekoratívnej kozmetiky, ktoré predstavuje spoločnosť AVON Cosmetics v spolupráci s Darou Rolins. Tá si ich vyskúšala ako prvá a jednoznačne vám ich odporúča. Vďaka nim si jednoducho vyčarujete trendy žiarivé líčenie.

Trblietavé riasy, rozjasnená pleť, hravé detaily v podobe ozdôb na tvár a telo či okúzľujúce nechty. Festivalová kolekcia z dielne spoločnosti AVON inšpirovaná západným americkým pobrežím vás zaručene rozžiari. Horúcim trendom tohto leta sú rozjasňujúce kvapky, vďaka ktorým budete hviezdou letných večierkov. Netradičné líčenie očí zas dosiahnete s novou farebnou špirálou vo viacerých odtieňoch, ktorá dodá vašim riasam nielen krásnu farbu ale aj trblietavý efekt. Alebo si môžete ozdobiť tvár či telo s novým pečiatkovacím perom. Na záver nezabudnite aj na manikúru, ktorú hravo zvládnete s lakmi s lesklým gélovým efektom, ktoré sú v ponuke v 6 hybridných odtieňoch.

Rozjasňujúce kvapky

Rozjasňujúce kvapky pristanú každému tónu pleti. Na výber sú 3 odtiene, pričom každý s iným efektom – ružovkastý jas, bronzový jas či perleťový rozjasňovač. Použiť môžete aj všetky naraz a to v takomto postupe:

  • bronzový na spodný okraj lícnych kostí,
  • ružový do stredu líc
  • perleťový nad líčka, pod obočie a nad pery.

Aplikácia je veľmi jednoduchá, stačí naniesť kvapku rozjasňovača na pleť a jemne vklepať prstami.

Zhusťujúca špirála Big and Magical

Vďaka zhusťujúcej špirále s jemnými trblietkami si vytvoríte najhorúcejšie líčenie očí. Pre dosiahnutie intenzívnej farby je potrebné naniesť viacero vrstiev. Špirála je v ponuke v 5 jemne trblietavých odtieňoch.

Avon 1.jpg
Zdroj foto: AVON

Pečiatkovacie pero na tvár a telo Spotlight

Trendy pečiatky sú v ponuke v dvoch rôznych vzoroch. Slúžia na ozdobenie tela alebo tváre.

Lak na nechty Mystical Fantasies

Lak na nechty s lesklým gélovým efektom má intenzívny lesk bez použitia UV lampy. Je bezpečný pre nechty a používa sa ako bežný lak na nechty. V ponuke je v 6 nových hybridných odtieňoch.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom