Určite choďte voliť v eurovoľbách a pomôžte odstaviť vlastizradných progresívnych fašistov, ktorí už 6 mesiacov nerobia nič iné, len v Bruseli šíria lži a kydajú na Slovensko, aby nám zastavili eurofondy!

MMR vakcínu schválili podvodom: Nie je ani účinná, ani bezpečná


Print Friendly, PDF & Email

MMR vakcínu schválili podvodom: Nie je ani účinná, ani bezpečná

K nárastu snáh zaviesť povinné očkovanie patrí aj nedávny krok mesta New York vyhlásiť kvôli epidémii osýpok núdzový stav verejného zdravia.

No a na základe toho potom prikázať v jednej štvrti povinné zaočkovanie ľudí, ktorí mohli byť vystavení vírusu.

Starosta Bill de Blasio oznámil nezvyčajný príkaz zamerať sa na to, čo nazval osýpkovou „krízou“ v brooklynskej časti Williamsburg, v ktorej dostalo od septembra osýpky viac ako 250 ľudí.

Príkaz platí pre každého, kto býva, pracuje alebo chodí do školy v okolí, vymedzenom štyrmi číslicami poštového smerovacieho čísla.

Vyhláška požaduje, aby sa dali zaočkovať všetci nezaočkovaní, ktorí môžu byť vystavení vírusu, vrátane detí starších ako 6 mesiacov.

Ľuďom, ktorí príkaz ignorujú, môže byť udelená pokuta až vo výške 1000 dolárov.

Spochybnenie domnienok

Podobné násilné kroky vyvolávajú niekoľko vážnych otázok, vrátane spochybnenia mnohých domnienok, ktoré sa nevyhnutne prijímajú k ospravedlneniu takýchto krokov.

Domnienka č. 1: Ľudia, ktorí môžu byť nakazení osýpkami, by sa mali dať okamžite zaočkovať

Starosta mesta chce, aby sa dali zaočkovať ľudia, ktorí mohli byť nakazení osýpkami.

Domnienkou je, že vakcína skutočne pomôže niekomu, kto vírus už má, predísť tomu, aby osýpky dostal či zabrániť mu šíriť ho na iných. To však jednoducho nemá logiku.

Ak už niekto nakazený je, zaočkovanie vakcínou proti osýpkam prepuknutiu ochorenia nezabráni. Na to vakcína nie je určená.

A zatiaľ čo ten človek prechádza dvojtýždňovým obdobím potrebným na to, aby očkovacia látka zaúčinkovala, je celkom možné, že to oslabí jeho imunitnú reakciu na skutočnú infekciu osýpok, ktorú už má.

Logickou reakciou by bolo dať ľudí podozrivých z nakazenia do karantény, nie ich očkovať.

Ak náhodou osýpky dostanú, nie je to žiadny problém. Po uzdravení budú do konca života imúnni.

Domnienka č. 2: Vakcína MMR vie vytvoriť kolektívnu imunitu

V novinách Huffington Post je článok nazvaný „Nie som odporca očkovania, ale vakcína proti osýpkam epidémiám nezabráni“

V ňom Dr. Gregory Poland, ktorý je silným zástancom očkovania, uvádza, že epidémie sú často vyvolávané a šírené ľuďmi, ktorí boli proti osýpkam plne zaočkovaní.

Takto to bolo napríklad aj v prípade epidémie v Quebecu, keď vyše 50% nakazených bolo zaočkovaných.

Ako je to možné?

Hoci k tejto quebeckej epidémii došlo v komunite, ktorá teoreticky dosiahla stav skupinovej imunity zaočkovanosti nad 95%.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Faktom je, tvrdí článok, že „9 % detí, ktoré majú dve dávky očkovania, ako teraz odporúčajú úrady verejného zdravia, o svoju imunitu príde už po sedem a pol rokoch.

Čím viac času plynie, tým viac imunity strácajú“. Dosiahnuť skupinovú imunitu proti osýpkam je preto touto vakcínou jednoducho nemožné.

Domnienka č. 3: Vakcína MMR je podľa de Blasia „bezpečná, účinná a zachraňuje životy“

Tvrdenie, že vakcína MMR „zachraňuje životy“, neobstojí proti jednoduchej štatistike.

Podrobnejšie sa tomu venujeme v našom nedávnom článku s názvom „Štatistika dokazuje, že vakcína MMR zabíja viac ľudí než osýpky“.

Ohľadom účinnosti sme už videli, že nie je schopná vytvoriť skupinovú imunitu, časom slabne.

U niektorých ľudí dokonca vôbec nezaberá a pri niektorých posledných epidémiách bola väčšina nakazených ľudí plne zaočkovaná.

A či je bezpečná? Tejto dôležitej otázke sa budeme venovať v nasledujúcej časti.

Štúdie podporujúce schválenie vakcíny MMR

Farmaceutický priemysel, ako aj vládne regulačné orgány, ako sú CDC a FDA v USA, či u nás Štátny ústav pre kontrolu liečiv ubezpečujú verejnosť, že bezpečnosť očkovacích látok berú vážne, a že tvrdenie o bezpečnosti vakcín podporujú vedecké dôkazy zo štúdií, na ktorých sa zakladá ich schválenie.

Lenže, žiadosť Del Bigtreeho na základe zákona o slobodnom prístupe k informáciám vyniesla na svetlo absolútne znepokojujúce informácie o štúdiách podporujúcich schválenie vakcín MMR, ktoré sú injekčne podávané našim deťom.

V prvom rade, bolo vykonaných len 8 štúdií a celkový počet detí zúčastnených na štúdiách bol iba niečo málo nad 800! Navyše, štúdie zaznamenávali symptómy len počas prvých 6 týždňov po podaní očkovania, na rozdiel od mnohých iných liekových štúdií, ktoré sledujú symptómy 5 aj viac rokov.

A nakoniec, štúdia odhalila u tých, ktorí vakcínu dostali, závažné vedľajšie účinky. U veľmi významného počtu účastníkov sa vyskytli ochorenia horných dýchacích ciest a gastrointestinálneho traktu.

V poslednom diele programu stránky The Collective Evolution na CETV rozoberal redaktor s hosťami nedávny príkaz New Yorku na povinné očkovanie.

Venovali sa tiež Del Bigtreeho analýze štúdií MMR vakcíny, ktorú dostal a logické zdôvodnenie, že farmaceutický priemysel si patričné, rozsiahle štúdie nielen neželá, ale chce zabrániť v ich uskutočnení aj ďalším výskumníkom, akým je Dr. Christopher Exley.

Celý diel programu The Collective Evolution, kde sa venujeme tejto téme, si môžete podrobnejšie pozrieť TU.

TU si zase môžete pozrieť celý diel ´The Highwire´, v ktorom Del Bigtree podrobne analyzuje zmienené štúdie o MMR.

Ponaučenie

Závesy ilúzie zahaľujúce pravdu sa dvíhajú s prebúdzaním nášho uvedomenia.

Postupne prichádza transparentnosť, avšak to, koľko jej to potrvá, bude závisieť od našich pokračujúcich snáh hľadať a na všetky strany šíriť pravdu.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Zdroj: collective-evolution.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Pridajte komentár

*