Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šialenstvo v Bostone. Ceny vstupeniek na finále lámu rekordy, fanúšik núka obličku

Ostro sledovaný siedmy finálový zápas zámorskej NHL medzi Bostonom a St. Louis (v noci zo stredy na štvrtok) sľubuje poriadnu drámu. Po presune série do arény TD Garden bolo jasné, že vstupenky na rozuzlenie súboja o Stanleyho pohár nebudú lacný špás.

12.06.2019 18:29
Boston, St. Louis, fanúšikovia Foto: ,
Fanúšikovia Bostonu a St. Louis počas finálovej série NHL.
debata

Dohady sa naplnili. Prvé siedme finále, ktoré odohrajú na ľade Bruins, prinesie rekordné ceny lístkov. Podľa oficiálneho predajcu sa pohybujú od 1384 dolárov do 9767 dolárov (1223, resp. 8634 eur), píše aj portál iDnes.cz. Televízia CBS informovala, že zohnať vstupenky je veľmi náročné a veľa voľných ich už k dispozícii nie je. Polícia tiež upozorňuje fanúšikov, aby boli obozretní pri ich kúpe mimo oficiálnych predajných miest.

„Budem si musieť odpracovať veľa víkendových služieb, aby som ich zaplatil,“ cituje druhý spomínaný zdroj priaznivca Bostonu Johna. Ten zaplatil za svoje vstupenky vyše 6000 dolárov (5304 eur) a svoje rozhodnutie určite neľutuje. „Je to predsa najprestížnejšia trofej zo všetkých športov,“ prízvukuje.

Na Twitteri sa objavila aj úsmevná žiadosť fanúšika. „Ponúkam svoju obličku za lístok na siedmy zápas. Som ochotný poskytnúť aj iné časti svojho tela – v závislosti od kvality miest,“ napísal podľa Boston Herald.

Ceny na veľké finále NHL podľa periodika atakujú aj Super Bowl, prestížne finále zámorskej súťaže NFL v americkom futbale.

Fanúšičku Stephanie vysoká suma od návštevy štadióna odradila. „Stretnutie si, samozrejme, pozriem. Ale zaplatiť zaň za toľko peňazí? To nie.“

Lístky na vlaňajší piaty finálový zápas Washingtonu na ľade Vegas stáli v priemere 1126 dolárov (995 eur), tento rok je to 2065 dolárov (1817 eur).

Nočný duel budeme od 2.00 sledovať naživo.

TV Pravda: Nový tréner Slovana Roman Stantien o svojich prvých krokoch vo funkcii

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #St. Louis Blues #Boston Bruins