2019-06-11 14:00:00
MAXX formula
MAXX formula
Zdroj: maxx formula.com. ETRC

MAXX Formula s legendárnymi monopostami F1 na okruhu Slovakia Ring

Monoposty viacerých kategórii vrátane legendárnej Formuly 1 sa už čoskoro ukážu na našom prvom stálom okruhu.

Na Slovakia Ring prídu počas víkendu Majstrovstiev Európy pretekov ťahačov na okruhu (FIA ETRC).

Okrem skvelých súbojov týchto obrov ponúkne aj skvosty histórie kráľovskej triedy motoristického športu.

Zdroj: maxx formula.com. ETRC
Zdroj: maxx formula.com. ETRC

Súčasťou víkendu OMV MaxxMotion TRUCK RACE OF SLOVAKIA FIA ETRC 6. a 7. júla bude aj nový európsky seriál MAXX Formula. Ponúka otvorené preteky monopostov viacerých kategórii vrátane originálnych monopostov F1 z úžasnej éry osemdesiatych aj deväťdesiatych rokov minulého storočia a začiatku nového milénia. Formulu 1 budú dopĺňať  ďalšie kategórie monopostov ako GP2, F3000, Indy Car, Formula Renault 3.5 či dokonca SuperLeague Formula.

Zdroj: maxx formula.com. ETRC

Neopakovateľný zvuk motorov V8, V10 i V12 chytí za srdce určite nejedného fanúšika týchto legiend, ktoré sa v tomto zložení postavia na štart pretekov okruhu Slovakia Ring vôbec po prvý raz v histórii. Najvýkonnejšie stroje predvedú to, čo sa od Formuly 1 očakáva: súboje, zvuk a technologickú dokonalosť. Formulu 1 videlo slovenské publikum u nás už v roku 2015 na exhibícii počas Veľkej ceny SR.

Seriál má za sebou úspešnú premiéru počas víkendu Svetového pohára FIA WTCR 18.-19.5 na holandskom okruhu Zandvoort. Diváci budú mať možnosť prezrieť si a odfotiť sa s týmito legendárnymi formulami priamo v paddocku. Všetko samozrejme v cene jedného vstupného na víkend ostrých pretekárskych ťahačov FIA ETRC.

Zdroj: maxx formula.com. ETRC
Zdroj: maxx formula.com. ETRC

Štvordielny seriál sa po Slovakia Ringu ukáže ešte na okruhu Zolder v Belgicku a Dijon vo Francúzsku, ktoré kedysi hosťovali aj Veľké ceny F1, rovnako ako Zandvoort. Štart pretekov Maxx Formula si nemôžete nechať ujsť, bude to zážitok pre každého fanúšika rýchlych a ohlušujúcich áut.

Zdroj: maxx formula.com. ETRC

Vstupenky na OMV MaxxMotion TRUCK RACE OF SLOVAKIA FIA ETRC nájdete ne Predpredaj.sk

Ďalšie informácie nájdete aj na www.slovakiaring.sk a www.maxxformula.com


AUTOR: PR článok
ZDROJ: slovakiaring.sk

Komentáre k článku


Stream naživo