Inteligentný kočík značky X-lander je pri behaní vidieť aj počuť

Kočík X-run sa rozkročil pre väčšiu stabilitu. Na trhu sú desiatky kočíkov na behanie, ale iba model X-run sa svojimi kolesami so špeciálnym sklonom doslova rozkročil pre väčšiu stabilitu a teda bezpečie dieťaťa. Kočíky jednej z maminkovsky najobľúbenejších značiek X-lander k nám dováža spoločnosť Babypoint. Viac informácií na www.babypoint.cz, alebo na www.x-lander.cz.

Model X-run má vo svojom rodnom liste napísané ,,stvorený pre šport a najmä pre behanie“, nech už sú rodičia šprintéri či vytrvalci. Kočík X-run je postavený na veľkých nafukovacích kolesách, ktoré zaujmú nízkou hmotnosťou a hlavne špeciálnym rozširujúcim sa sklonom uchytenia, čo kočíku zaručuje nadpriemernú stabilitu. A tým inteligentné prvky zďaleka nekončia, práve naopak – kĺbová rukoväť s výškovým nastavením a úchytmi pre tašku a držiak nápojov je vybavená ručne ovládanou brzdou a tiež zvoncom pre väčšie bezpečie počas športových aktivít. Okrem toho o sebe kočík dáva vedieť i za zhoršenej viditeľnosti vďaka reflexným prvkom na košíku a látkových častiach.

Praktický trojkolesový športový kočík v modernom Outdoorovom dizajne má ľahkú a odolnú hliníkovú konštrukciu, pre zdolávanie terénu má veľké nafukovacie kolesá, pevné predné koleso z neho robí práve ,,bežecký“ kočík. Pohodlné priestranné sedenie dieťaťa je zabezpečené päťbodovými pásmi s polstrovaním, veľkú striešku je možné rozšíriť po odopnutí zipsu. Aby rodičia mohli vybehnúť za každého počasia, je súčasťou kočíka zateplený nánožník vo farbe kočíka a moskytiéra.

Na konštrukciu je možné po zakúpení adaptérov pripevniť hlbokú vaničku X-Pram alebo autosedačku iZi Go a použiť ho tak i pri bežnom používaní.

Orientačná cena 409,- EUR.

11.6.2019 12:03| autor: Komerčná prezentácia

Čítajte ďalej

Chcete získavať najnovšie informácie zo sveta tehotenstva a materstva?

Prihláste sa na odber nášho newsletteru vyplnením svojej e-mailovej adresy.

Chyba: Email nie je v správnom formáte.
OK: Váš email bol úspešne zaregistrovaný.

* Newslettery vám budeme zasielať najdlhšie 3 roky alebo do vášho odhlásenia. Viac informácií na e-mailovej adrese: gdpr@babyweb.sk.

TOPlist